Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπενζεμά “έφαγε” τον Ρονάλντο!

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχεικαλύτερα νούμερα από τότε που ο Ρονάλντο έχει πάει στην Γιουβέντους.

Η πορεία του Μπενζεμά και του Ρονάλντο από τότε που οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, είναι αντιστρόφως ανάλογη. Από την μία ο Κριστιάνο, ιδίως την φετινή σεζόν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο δρόμος προς τα αντίπαλα δίχτυα έχει αποδειχτεί «κακοτράχαλος» και αυτό έχει επηρεάσει και την γενικότερη σχέση του με τον Σάρι. Το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ τους άλλωστε, με τον Ρονάλντο να γίνεται αλλαγή και να φεύγει για τα αποδυτήρια, έκανε το γύρο του κόσμου.

Από την άλλη, ο Καρίμ Μπενζεμά, περνάει τις πιο ένδοξες μέρες του στην Μαδρίτη. Είναι ο απόλυτος ηγέτης της επίθεσης της ομάδας και ο μοναδικός σταθερός πυλώνας, μιας ομάδας που «ψάχνεται». Βέβαια η αστάθεια και οι τραυματισμοί των υπολοίπων που στελεχώνουν την επιθετική γραμμή της «Βασίλισσας», βοηθούν στην ανάδειξη του Μπενζεμά. Image result for ronaldo benzema

Οι δύο ποδοσφαιριστές την τελευταία διετία, όπου δεν είναι συμπαίκτες, έχουν τελείως διαφορετικά νούμερα, σε σχέση με το διάστημα που συνυπήρξαν στην Ρεάλ. Ο μεν Ρονάλντο έχει 34 γκολ και 12 ασίστ, αρκετά κάτω από τα «στάνταρ» του. Ο αναγεννημένος δε Γάλλος, έχει 41 γκολ και 15 ασίστ. Είναι η πρώτη φορά που ο Μπενζεμά υπερτερεί σε νούμερα.

Μετά από αυτή την «έκπληξη» οι υποστηρικτές του επιθετικού των «Μερένχες» έχουν πάρει τα πάνω τους. Παλαιότερα υπήρχε μια θεωρία ως απάντηση στην φτωχή παραγωγικότητα του Μπενζεμά. Αυτή η θεωρία λοιπόν, έλεγε ότι ο Γάλλος βοηθάει με το παιχνίδι του την ανάδειξη του Κριστιάνο και την αύξηση της δικιάς του παραγωγικότητας. Πλέον, εύλογα νιώθουν δικαιωμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ