Μπαρτσελόνα

Πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Γουίλιαν

Το χρόνιο φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Γουίλιαν δεν αποκλείεται να καταλήξει σε γάμο σε λίγους μήνες όταν και ο Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος.

Ο Γουίλιαν πήγε στην Τσέλσι πριν αρκετά χρόνια σαν ένα μεγάλο ταλέντο. Με την πάροδο των ετών κατάφερε να γίνει ένας θρύλος της ομάδας. Η ποιότητα του είναι μεγάλη που τον έκανε να ξεχωρίσει. Παρά το γεγονός πως αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ο Βραζιλιάνος έμεινε στο Λονδίνο.

Μια από τις ομάδες που έδειξαν το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι η Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια οι Καταλανοί έδειξαν σαν τρελοί πως θέλουν τον παίκτη. Το φλερτ των δυο πλευρών κρατάει για περισσότερα από δυο χρόνια. Κάθε φορά που ο έμπειρος εξτρέμ είχε πειστεί, η Τσέλσι έβαζε φρένο στην κουβέντα.

Η Τσέλσι φεύγει από τη μέση

Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι αν δεν υπήρχε η Τσέλσι, ο παίκτης θα είχε ήδη φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σε λίγους μήνες. Το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί να υπογράψει αλλού.

Θεωρητικά η Μπαρτσελόνα είναι υπερπλήρης στις θέσεις της επίθεσης, αλλά προφανώς δεν μπορεί να πει όχι σε μια τόσο ποιοτική λύση. Ειδικότερα όταν μπορεί να τον κάνει δικό της χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ.Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες καθώς ο Ιανουάριος και η ελευθερία του παίκτη είναι κοντά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ