Ρεάλ Μαδρίτης

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Χάμες!

Τρομερά άτυχος ο Χάμες, που κατά πάσα πιθανότητα έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Χάμες Ροντρίγκεζ. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, όπου και τραυματίστηκε. Ο Κολομβιανός χτύπησε στην προπόνηση και τα πρώτα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά. Ο τραυματισμός είναι κατά πάσα πιθανότητα σοβαρός και τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Η ομάδα της Κολομβίας με ανακοίνωσή της, είπε ουσιαστικά ότι δεν θα ανακοινώσει ακόμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή. Αυτό αυτομάτως τρόμαξε τους πάντες, που έβαλαν στο μυαλό τους τα χειρότερα. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας, δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να μιλήσουν πρώτα με την «Βασίλισσα» και μετά από κοινού να ενημερώσουν για την κατάσταση του Χάμες. Μετά από αυτό, τα μέσα της Κολομβίας μιλούν ανοιχτά για σοβαρό ενδεχόμενο ρήξης. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος. Image result for james rodriguez injury

Ο Χάμες που μετά από μια διετία στην Μπάγερν επέλεξε να μείνει στους «Μερένχες», θα μεταβεί στην Ισπανία για να βγει το τελικό πόρισμα και να γίνει η δημοσιοποίησή του. Αν επιβεβαιωθούν τα απευκτέα, ο παίκτης θα χάσει όλη την σεζόν και θα υπολογίζει την επιστροφή του στα γήπεδα σε 6 με 7 μήνες. Όλοι προσεύχονται όλο αυτό να είναι μια παραπληροφόρηση και το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή να είναι πολύ μικρότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ