Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λουκάκου: « Ο Σόλσκιερ ήθελε να μείνω»

Ο Σόλσκιερ είχε προτείνει στον Λουκάκου να μην φύγει. Αλλά ο διεθνής Βέλγος στράικερ επισημαίνει πως περνάει καλύτερα στο Μιλάνο.

Ο Λουκάκου αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ τον φετινό Αύγουστο. Πέρασε 2 σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις οποίες δεν έκανε το μπαπ. Η Ίντερ τον εμπιστεύτηκε και αγόρασε τα δικαιώματα του για 74 εκ. στερλίνες.

Ο Λουκάκου επισημαίνει πως αποδίδει στον τεράστιο σεβασμό. Ο Βέλγος επιθετικός επισημαίνει πως ο Σόλσκιερ τον κατάλαβε όταν του τόνισε τον Μάρτιο ότι θα φύγει από την Αγγλία.

Ο Ρομέλου αναφέρει λέγοντας ότι ‘ Είχα έρθει στην Πρεμιέρ Λιγκ όντας ένα αγόρι 18 χρονών και τώρα είμαι 26. Ο Σόλσκιερ ήθελε να με κρατήσει αλλά επιθυμούσα κάτι καινούργιο.’

Ο Βέλγος διεθνής απολαμβάνει να παίζει για τον Αντόνιο Κόντε. Ήταν ο προπονητής της Τσέλσι άλλωστε που προσπάθησε να τον αγοράσει στην Τσέλσι το 2017.  Ο Λουκάκου επισημαίνει πως έχουν με τον Κόντε εξαιρετικές σχέσεις για 3 χρόνια και ξέρει ακριβώς τι περιμένει ο προπονητής από αυτόν.

Ο πρώην επιθετικός της Γουνάιτεντ επισημαίνει ότι τις 2 πρώτες εβδομάδες στους Νερατζούρι προπονήθηκε πολύ σκληρά. Ενώ όταν η υπόλοιπη ομάδα πήγαινε για ξεκούραση, ο Λουκάκου συνέχιζε μόνος του να προπονείται.

Ο Βέλγος διεθνής στράικερ αναφέρει τα εξής: ‘ Ευχαριστώ την ποδοσφαιρική μου ευφυΐα. Εμείς παίζουμε ένα σύστημα με σύστημα με δύο επιθετικούς που μου ταιριάζει απόλυτα. Ξέρω ήδη πως συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ