Μπάγερν Μονάχου

“Προπονητολογία” κομμένη στην Μπάγερν!

Η απόφαση πάρθηκε και η αναζήτηση νέου προπονητή στην Μπάγερν παίρνει παράταση.

Τέλος στην «προπονητολογία» αποφάσισε να βάλει η Μπάγερν. Οι τρεις ισχυροί άντρες  της ομάδας, είχαν συνάντηση, στην οποία και αποφάσισαν ότι δεν θα κάνουν καμία βιαστική επιλογή στο θέμα του προπονητή. Η διοίκηση πήρε την απόφαση να στηρίξει ή να δώσει την ευκαιρία καλύτερα, στον τωρινό προπονητή της ομάδας, Χάνσι Φλικ. Ο υπηρεσιακός κόουτς, θα μείνει στα καθήκοντά του τουλάχιστον μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, ενώ μπορεί να βγάλει και όλη την χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, όπως διαμήνυσε ο ίδιος ο Ρουμενίγκε.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια υπερβολή στο θέμα της Μπάγερν. Η ομάδα έδινε σημαντικά ματς και όλοι ενδιαφερόντουσαν περισσότερο για τον νέο προπονητή, παρά για την ίδια την αγωνιστική πορεία του συλλόγου. Ο Φλικ είχε έρθει σε δύσκολη θέση, όντας αναγκασμένος να απαντάει συνεχώς σε ερωτήσεις για τον αντικαταστάτη του και προφανώς ζήτησε από την διοίκηση να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση.

Αυτό και έγινε. Οι Χένες, Σαλιχάμιτζιτς και Ρουμενίγκε, αφού συνεδρίασαν, αποφάσισαν να δώσουν πίστωση χρόνου στον Φλικ και να δράσουν ανάλογα με αυτά που θα καταφέρει από εδώ και πέρα. Το σίγουρο είναι ότι η ευκαιρία του σε πρώτη φάση είναι μέχρι τα Χριστούγεννα και… βλέπουμε!

Related image

Η δήλωση Ρουμενίγκε

Ο ισχυρός άντρας της Μπάγερν είπε: «Ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ, είπαμε δημοσίως μετά το ματς με τη Ντόρτμουντ ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση. Επειδή ο Χάνσι δε θέλει να ερωτάται κάθε Σάββατο αν θα είναι στη θέση του και για το επόμενο ματς, σας το λέω εγώ. Μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση, ο Χάνσι Φλικ θα είναι ο προπονητής της Μπάγερν τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα. Πιθανώς και για όλο το υπόλοιπο της σεζόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ