Μίλαν

Τόσα ζητάει ο Ιμπραΐμοβιτς για να γυρίσει στην Ιταλία!

Τουλάχιστον υπερβολικές οι οικονομικές απαιτήσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς...

Σύμφωνα με Μέσο της Ιταλίας οι απαιτήσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να επιστρέψει στην Ιταλία, είναι.. αστρονομικές!

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στο τέλος το συμβόλαιο του Ιμπραΐμοβιτς με τους Γκάλαξι. Ο Σουηδός σταρ έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη και στο υψηλότερο επίπεδο, μετά από χρόνια παρουσίας του στο MLS!

Οι προτάσεις από τα σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης είναι αρκετές, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Πολλές ομάδες από την Ιταλία και την Σέριε Α θα ήθελαν τον Σουηδό στο ρόστερ τους. Μίλαν και Μπολόνια είναι δύο σύλλογοι που φαίνεται να έχουν εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Πάντως ο Σουηδός δεν βλέπει και με καλό μάτι την επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις οικονομικές απαιτήσεις που φαίνεται να έχει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με Μέσο της Ιταλίας ο έμπειρος επιθετικός ζητάει… 1 εκ. ευρώ τον μήνα και συμβόλαιο διάρκειας 6 μόλις μηνών, προκειμένου να πει το «ναι»!

Αδιαμφισβήτητα οι απαιτήσεις του είναι το λιγότερο αστρονομικές και καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει την πρόθεση να του ικανοποιήσει τα «θέλω» του. Πάντως πρέπει να τονίσουμε πως αυτά τα χρήματα τα ζητάει, μόνο από τις ομάδες της Ιταλίας. Έτσι φαίνεται πως η επιστροφή του στην Ιταλία δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ