Ρεάλ Μαδρίτης

Έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο Μπέιλ!

Ισπανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον επόμενο προορισμό του Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη ζυγίζει τις επιλογές του!

Είναι δεδομένο πως η καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο Ουαλός άσος δεν νιώθει πλέον… καλά στην Μαδρίτη και η αποχώρηση του είναι μονόδρομος. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του με τον Ζιντάν να τονίζει πολλάκις πως υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο άσο.

Ωστόσο, όλα έχουν δρομολογηθεί και φαίνεται πως οι δύο πλευρές συμφωνούν πως… διαφωνούν.

Σύμφωνα με Μέσο της Ισπανίας και συγκεκριμένα με την «ΑS», ο Μπέιλ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μαδρίτη με προορισμό την… Κίνα!

Σίγουρα, οι δύο πλευρές θα ήθελαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους τον ερχόμενο Ιανουάριο, κάτι τέτοιο όμως θεωρείται αδύνατο. Πιθανότερο σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ισπανία.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει ήδη κρούση από ομάδες της Κίνας και θεωρεί πως το να αγωνιστεί στην Ασία είναι το καλύτερο για το μέλλον του. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θεωρείται σίγουρο πως στην Κίνα θα έχει καλή… αμοιβή.

Στην Ρεάλ θέλουν όμως και ένα καλό… αντίτιμο προκειμένου να συμφωνήσουν. Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ