ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μπέτις: 1-1 (Highlights)
Μίλαν – Φιορεντίνα 2-2 (Highlights)
Η Ρεάλ (Μπέτις) έσωσε τη Ρεάλ (Μαδρίτης)! (vid)
Μίλαν και Φιορεντίνα έδωσαν και γ@μ% τα show στο «Σαν Σίρο» (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μεγαλείο του Γκάβι φάνηκε στον πανηγυρισμό που (δεν) έκανε (pic)
Η Άστον Βίλα έβαλε… φωτιά στο σερί της Νότιγχαμ! (vid)
Πάρμα – Ίντερ: 2-2 (Highlights)
«Στραπάτσο» στην Πάρμα για την Ίντερ (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ: 1-0 (Highlights)
Εικόνα… διάλυσης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ: Της κάνει πλάκα η Βίλα με δύο γρήγορα γκολ! (vid)
Με την αύρα του… Κβαραντόνα: Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: 1-2 (Highlights)
Η γκολάρα του Ντούρο που… ξέρανε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Γιόκερες: «Έδειξε» το μέλλον του – Θέλει να πάει στο Λονδίνο!
To… πρότζεκτ της Παρί «πέταξε» στα δίχτυα την Ανζέ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Τσαν: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Γιουβέντους, αλλά δεν θα… νικηθώ»

Ο Εμρέ Τσαν είναι δυσαρεστημένος με το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει με την Γιουβέντους την φετινή σεζόν...

Τσαν: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Γιουβέντους, αλλά δεν θα… νικηθώ»

Ο Εμρέ Τσαν θέλει να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του.

Μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι, αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περασμένη σεζόν, έχουν μπει στο… περιθώριο. Ένας από αυτούς είναι και ο Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός μέσος έχει τεθεί εκτός ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έχει ξεκινήσει βασικός κανένα ματς του ιταλικού πρωταθλήματος!

Έτσι ο 25χρονος δεν είναι καθόλου χαρούμενος με το πως εξελίσσεται για τον ίδιο η φετινή σεζόν. Μάλιστα, εκδήλωσε και επίσημα την απογοήτευση του. Ωστόσο, έκανε σαφές πως θα συνεχίζει να δουλέψει, ενώ τίποτα δεν πρόκειται να τον πτοήσει!

Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και θέλω πάντα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντως μαθαίνω από αυτήν την δύσκολη στιγμή και καταλαβαίνω πως κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θα ήθελες ο ίδιος. Δεν έχω αρχίσει κανένα ματς ως βασικός, δεν γίνεται να είμαι χαρούμενος με αυτό. Αλλά, δεν πρόκειται να νικηθώ.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με τον εαυτό μου. Θα πηγαίνω γυμναστήριο πριν ή μετά το τέλος των προπονήσεων μας. Κάνω έξτρα ασκήσεις, προκειμένου να είμαι απόλυτα έτοιμος όταν και μου ζητηθεί. Τα πάντα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος της Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ