Τότεναμ

Πρόεδρος Τότεναμ: “Ήταν μια σκληρή απόφαση”!

Για το σκεπτικό της απόφασης να απολυθεί ο Ποτσετίνο, μίλησε ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λεβί.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο Ντάνιελ Λεβί μιλώντας σε αγγλικό μέσο έκανε επίσημη την απόφαση των “Πετεινών”  να “τελειώσουν” τον Αργεντινό από τον πάγκο της ομάδας, κάτι που είχε βγει λίγο νωρίτερα στην δημοσιότητα. Ο Ποτεσετίνο μετά από 5μιση χρόνια δεν θα είναι κόουτς των “Λονδρέζων” και αυτό είναι πλέον γεγονός με κάθε επισημότητα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, μίλησε για την απόφαση και το σκεπτικό αυτής. Αποκάλυψε ότι ήταν μια πολλή δύσκολη και σκληρή απόφαση για όλους. Ο Ποτσετίνο ήταν προπονητής της ομάδας για πολλά χρόνια, βοηθώντας της να εξελιχθεί. Αυτό καθιστούσε την απόλυσή του ένα μεγάλο βαρίδι για τους διοικούντες της ομάδας.

Όσο για το καταλυτικό παράγοντα της απόφασής του, δεν ήταν άλλος παρά οι άμεσοι αγωνιστικοί στόχοι. Όσο κι αν δεν ήθελαν να διώξουν τον Αργεντινό, ήταν ανάγκη για την ομάδα να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Η επίτευξη αυτού του στόχου, είχε αρχίσει να απομακρύνεται επικίνδυνα κι έτσι αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει αυτή η αλλαγή.

Η δήλωση του προέδρου

“Δεν επιθυμούσαμε καθόλου να πάρουμε αυτή την απόφαση. Ήταν πολλή δύσκολη και σκληρή για εμάς. Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε με επιπολαιότητα ή βιασύνη από το διοικητικό συμβούλιο. Στηρίχθηκε στα αποτελέσματα στο τέλος της προηγούμενης περιόδου και της αρχής αυτής. Δυστυχώς ήταν πολύ απογοητευτικά”, ανέφερε ο Ντάνιελ Λεβί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ