Ρεάλ Μαδρίτης

Ρίχνει άκυρο στην Ρεάλ ο Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους!

Ο Πολ Πογκμπά είναι έτοιμος να αρνηθεί την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σίγουρα, ο Πολ Πογκμπά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Γάλλος άσος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Σόλσκιερ. Μάλιστα, με έχει δεχθεί έντονη κριτική από τα Μέσα της Αγγλίας για την μη καλή αγωνιστική παρουσία.

Από την άλλη όλο και αυξάνονται οι αντιδράσεις των φίλων της ομάδας προς το πρόσωπο του. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην “μη επαγγελματική” συμπεριφορά που επέδειξε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πίεζε συνεχώς προκειμένου να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ.

Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος μέσος βρέθηκε μια ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Πλέον όμως ο Πογκμπά δείχνει να είναι ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρηση του.

Πλέον όμως η Ρεάλ δεν… παίζει μόνη της. Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω στο Τορίνο τον 26χρονο άσο!

Φαίνεται να έχουν ήδη γίνει μερικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και η επιστροφή του είναι πιο πιθανή από ποτέ. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Γάλλος έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, ρίχνοντας άκυρο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ