Ρεάλ Μαδρίτης

Σέρχιο Ράμος: “Ο Ινιέστα είναι ο καλύτερος γαμπρός”!

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρές Ινιέστα.

Διάθεση αποθέωσης για τον Αντρές Ινιέστα είχε ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον  συμπατριώτη του. Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του να ήταν αντίπαλοι λόγω της θητείας τους σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.

Κάτι τέτοιο ένοιωσε και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλησε να “πλέξει” το εγκώμιο του Ινιέστα. Ο Ράμος, αναφέρθηκε στον πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα, χρησιμοποιώντας ένα πολύ ιδιαίτερο και συνάμα αρκετά κολακευτικό χαρακτηρισμό. Είπε ότι θα ήταν ο αγαπημένος γαμπρός για όλες τις κόρες.

Παράλληλα, πέρα από τον χαρακτήρα του, ασχολήθηκε και με τις αμιγώς ποδοσφαιρικές ικανότητές του. Θεωρεί ότι είναι “μαγικός” ποδοσφαιριστής και μόνο λίγοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Image

Τα λόγια του Ράμος

Ο κεντρικός αμυντικός της “Βασίλισσας” είχε ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα: “Ο Ινιέστα είναι το αγόρι που κάθε μητέρα θα ήθελε να έχει η κόρη της. Η προσωπικότητα του, σε όλη την διάρκεια της καριέρας του, σου αποκαλύπτει τα πάντα που μπορεί να θες να μάθεις για εκείνον. Είναι ακριβώς αυτό”. Όσο για το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι: “Είναι ένας μαγικός παίκτης. Υπάρχουν πολύ λίγοι στον πλανήτη, που να μπορείς να τους συγκρίνεις μαζί του”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ