Μπαρτσελόνα

Πολύ κοντά…στην Γουέστ Χαμ ο Φατί

Η Γουέστ Χαμ κινείται για την απόκτηση του Φατί που μπορεί να χαλάσει βέβαια για γραφειοκρατικούς λόγους.

Η Γουέστ Χαμ αποφάσισε να επενδύσει και να αποκτήσει τον Ανσού Φατί. Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν αν το Ισπανικό του διαβατήριο εγκριθεί στην Αγγλία. Ο 17 χρόνος αστέρας της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε για βασικός. Για αυτό το λόγο ο πιτσιρικάς θα μετακινηθεί στο Λονδίνο. Το Bleacher Report αναφέρει ότι η οικογένεια του Φατί έχει κλείσει συμφωνία με την Γουέστ Χαμ.

Βέβαια το διαβατήριο του 17χρόνου δεν έχει ακόμη γίνει επίσημο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα ο Φατί ακόμη για να αποκτήσει την σχετική άδεια για να μετακινηθεί στην Αγγλία.

Στο Bleacher Report διαβάζουμε ότι: ‘ Η συμφωνία έκλεισε γρήγορα ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την οικογένεια του παίκτη. Ο Φατί ήταν χαρούμενος. Το ότι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον σταματήσει.’

Επίσης επισημαίνει ότι μέχρι τον Αύγουστο ο Ανσού δεν θα έχει πάρει το διαβατήριο του. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να χαλάσει το deal.

Ο Φατί πολύ πιθανόν βέβαια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στο Κάμπ Νου. Ο νεαρός επιθετικός έχει ζητήσει την ρήτρα αποδέσμευσης να βρίσκεται στα 88,5 εκ. στερλίνες.

Με την Εθνική Ισπανίας Κ21 σκόραρε 2 γκολ σε 10 εμφανίσεις. Όλοι είναι ξεκάθαρο ότι περιμένουν μια λαμπρή καριέρα από αυτόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ