Λίβερπουλ

Για αυτό χάλασε του Ράμσεϊ στην Λίβερπουλ!

Ο Ράμσεϊ δεν πήγε στην Λίβερπουλ το 2008, για χάρη κάποιου κύριου Σπίρινγκ.

Ο Άαρον Ράμσεϊ αγωνιζόμενος στην Κάρντιφ, είχε κάνει από μικρή ηλικία αίσθηση. Αρκετές μεγάλες ομάδες της Αγγλίας ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, πριν η Άρσεναλ τον κλείσει έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, το καλοκαίρι του 2008. Την ίδια περίοδο, όμως, ο Ουαλός βρέθηκε πολύ κοντά και στην Λίβερπουλ, με την μεταγραφή του να μην ολοκληρώνεται την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, ο παίκτης ήταν έτοιμος να υπογράψει και η ίδια η ομάδα, ακύρωσε την επικείμενη συμφωνία. Ο λόγος που το έκανε; Ο Τζέι Σπίρινγκ. Τώρα λογικά οι άνθρωποι της διοίκησης θα τραβάνε τα μαλλιά τους, αλλά τότε, προτίμησαν να επενδύσουν στον Τζέι Σπίρινγκ. Ο Άγγλος ήταν παιδί τον ακαδημιών της Λίβερπουλ και όλοι μιλούσαν για το μεγάλο του ταλέντο. Έτσι, αποφασίστηκε να στηριχθεί εκείνος και ο Ράμσεϊ να μην αποκτηθεί, μέχρι που κατέληξε στους “Κανονιέρηδες”. Image result for jay spearing"

Βίοι αντίθετοι

Έντεκα χρόνια μετά, η κίνηση αυτή φαντάζει τουλάχιστον λανθασμένη. Ο μεν Σπίρινγκ αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αγγίας και συγκεκριμένα στην Μπρίστολ. Από την άλλη η καριέρα του Άαρον Ράμσεϊ δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Και μόνο οι 365 συμμετοχές με την φανέλα της Άρσεναλ, δείχνει το μέγεθος και την διάρκεια του ποδοσφαιριστή. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουαλός πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Γιουβέντους. Τότε η απόφαση να πάει στην Γιούβε ήταν δικιά του και αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση για άλλη ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ