Μπαρτσελόνα

Αποκάλυψε πότε θα σταματήσει ο Πικέ!

Ο Πικέ εξέφρασε την πρόθεση του να κλείσει την καριέρα του το 2022 αγωνιζόμενος για την Μπαρτσελόνα.

Τι κι αν ο Ζεράρντ Πικέ είναι ακόμα 32 χρονών. Έχει σκεφτεί και οργανώσει το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο από τώρα. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις του, εξήγησε τις αποφάσεις που έχει πάρει για την συνέχεια της καριέρας του και το χρονοδιάγραμμα που έχει δημιουργήσει.

Ο Ζεράρντ Πικέ ξεκαθάρισε αρχικώς ότι δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, μακριά από την Βαρκελώνη. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του 2022 θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, ή ακόμα και νωρίτερα(!!!) αν το σώμα του δεν θα είναι στην επιθυμητή κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Πικέ

Για την Μπαρτσελόνα: «Η τελευταία ομάδα μου θα είναι η Μπαρτσελόνα, το έχω πει ξανά. Δεν έχω καμία πρόθεση να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας γιατί ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι πως είμαι “culé” (σ.σ. έτσι λέγονται οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα), όλη τη ζωή μου. Για εμένα, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όσο αισθάνομαι δυνατός και έχω θέληση, θα φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας”.

Ενώ για το πότε θα σταματήσει: “Όταν δεν θα ισχύει πλέον αυτό, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, τα συμβόλαια είναι για να τα τηρούμε. Πρόθεσή μου είναι να αποσυρθώ το 2022. Όμως δεν έχω γυάλινη σφαίρα και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι μέχρι τότε. Αν καταλάβω ότι δεν βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο, τότε δεν έχω θέμα να αποσυρθώ και νωρίτερα. Νομίζω, πάντως, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και θεωρώ πως μπορώ να αντέξω μέχρι το 2022. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ