Ρεάλ Μαδρίτης

Κι όμως…ο Ζιντάν δεν τιμωρεί τον Μπέιλ!

Ο Μπέιλ συνεχίζει να προκαλεί, αλλά ο Ζιντάν δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί του.

Παρότι ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε την κατάσταση στα άκρα με το πανό που κράτησε στο ματς με την εθνική του ομάδα, φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά η πράξη του θα περάσει στα “ψιλά”. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποφασίσει να μην επιβάλει κάποια τιμωρία στον ποδοσφαιριστή του. Πραγματικά προκαλεί απορία, πως γίνεται ο Γκάρεθ Μπέιλ να παραμένει συνεχώς ατιμώρητος, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο προπονητής των “Μερένχες” δεν θέλει να δώσει περαιτέρω διάσταση στο θέμα. Ήδη έχει πάρει τρομερές εκτάσεις και προτιμά να ρίξει τους τόνους. Ο Μπέιλ με αυτά που κάνει συνεχίζει να προκαλεί, αλλά ο Ζιζού δεν επιθυμεί να συνεχίσουν όλοι να ασχολούνται με τα “καμώματα” του. Image result for real madrid"

Ο λόγος

Ο Γάλλος ποντάρει στην ανοδική πορεία της ομάδας. Βλέπει ότι μετά το κακό ξεκίνημα, οι παίκτες τους έχουν ξεπεράσει την κρίση. Η ομάδα δουλεύει καλύτερα και χωρίς τον Μπέιλ, οπότε θέλει να μείνει προσηλωμένος σε αυτό. Η κριτική που του ασκήθηκε καθώς και σε πολλούς ποδοσφαιριστές του,  ήταν πάρα πολύ έντονη και δεν θέλει με τίποτα να δώσει συνέχεια σε εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Πάντως προφανώς και ο Μπέιλ αποτελεί ξένο σώμα για το σύλλογο. Μπορεί να μην του επιβληθεί κάποια τρανταχτεί τιμωρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνίζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει να παίξει από τις 5 Οκτωβρίου και αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει άμεσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ