Τότεναμ

Μουρίνιο: “Δεν θα αλλάξω το DNA μου, ήρθα να κάνω νέα λάθη”!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη τίτλου ως προπονητής της Τότεναμ και τα είπε όλα.

Ο Μουρίνιο παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Τότεναμ και όπως αναμενόταν, έκλεψε τις παραστάσεις. Ο “special one” απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μίλησε για όλα. Για τον προκάτοχό του, για τα στιλ προπονητικής που θα ακολουθήσει, για τους παίκτες του, για τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

Αρχικά για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο: “Θέλω να τον συγχαρώ για την θαυμάσια δουλειά που έκανε. Αυτό το κλαμπ πάντα θα είναι το σπίτι του. Οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτόν”.

Για το στιλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσει: “Τους τελευταίους 11 μήνες έκατσα, σκέφτηκα και προετοιμάστηκα. Ποτέ δεν θα χάσω την ταυτότητά μου. To DNA μου. Είμαι αυτός που είμαι. Για τα καλά αλλά και τα κακά. Ξέρω ποια λάθη έχω κάνει σε όλη μου την καριέρα. Δεν πρόκειται να κάνω τα ίδια λάθη . Είμαι εδώ για να κάνω καινούργια”… Image

Για τους παίκτες του και το ενδεχόμενο μεταγραφής: “Το μεγαλύτερο δώρο για εμένα είναι οι ποδοσφαιριστές που έχω. Δεν χρειάζομαι νέους παίκτες. Χρειάζομαι χρόνο να τους μάθω. Τους ξέρω καλά, αλλά δεν ξέρεις ποτέ κάποιον καλά πριν τον συναντήσεις”.

Όσο για το πρωτάθλημα: “Δεν μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε τον τίτλο. Ούτε την επόμενη χρονιά θα το πω. Αλλά τότε θα μπορούμε να τον κερδίσουμε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ