Ίντερ

Πόλεμος για το τάκλιν του Γοδίν στον Ντιμπάλα!(vid)

Ένα "δολοφονικό" τάκλιν του Γοδίν στον Ντιμπάλα, έχει προκαλέσει "πόλεμο" μεταξύ των οπαδών της Ίντερ και της Γιουβέντους.

Τρομερή ένταση έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία, για το τάκλιν του Γοδίν, πάνω στον Ντιμπάλα. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις εθνικές τους ομάδες σε φιλικό παιχνίδι. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αμυντικό της Ίντερ να κάνει ένα “δολοφονικό” τάκλιν στον Ντιμπάλα. Αν ο Αργεντίνος δεν είχε τραβήξει το πόδι του της τελευταία στιγμή, ίσως τώρα να μιλούσαμε για ένα σοβαρό τραυματισμό.

Η κόντρα των δύο παικτών κρατάει από την αναμέτρηση της Ίντερ με την Γιουβέντους. Τότε ο Ντιμπάλα είχε κάνει θέατρο και είχε εξοργίσει τον Ουρουγουανό, που μάλλον σκέφτηκε έναν λόγο για να τον κάνει να πέσει στο έδαφος από φυσικά αίτια. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν έχουν πάρει “ελαφρά” αυτό το μαρκάρισμα, με συνέπεια να έχει ξεσπάσει “πόλεμος” μέσω “social media”. Image result for sanchez injury"

Το παρελθόν

Μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει, διότι υπάρχει και βεβαρυμένο παρελθόν. Το Γοδίν – Ντιμπάλα δεν ήταν το πρώτο περιστατικό ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων. Σε ένα παιχνίδι Κολομβία – Χιλή, ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξις Σάντσες, προήλθε από μαρκάρισμα του Κουαδράδο. Η συνέχεια λοιπόν των περιστατικών, έχει βάλει “φωτιά” στην αντιπαλότητα των δύο πλευρών.

Πάντως ανεξάρτητα από την κόντρα που έχει δημιουργηθεί και τις “πονηρές” σκέψεις που γίνονται, τέτοιου είδους τάκλιν και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι, θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά. Η δύναμη και το σηκωμένο πόδι του Γοδίν, κάνουν το μαρκάρισμα τρομερά επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς που κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος δεν επιθυμεί.

Δείτε το μαρκάρισμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ