ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τα 3 εγκλήματα της Τσέλσι!

Όταν ο Μουρίνιο κάνει εγκλήματα, η Τσέλσι πληρώνει το τίμημα.

Τα 3 εγκλήματα της Τσέλσι!

Στην Αγγλία υπάρχει ένας αστικός μύθος γύρω από την Τσέλσι. Είναι σχεδόν ανεξήγητο, αλλά εδώ και χρόνια ο μύθος λέει ότι η Τσέλσι καταστρέφει τους επιθετικούς που παίρνει στην ομάδα της. Κυρίως τα παραδείγματα του Σεβτσένκο και του Τόρες, έχουν κάνει τους πάντες να διαδίδουν αυτή την φήμη.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι έχει ακόμα ένα «κακό». Είναι από τις ομάδες που χάνει τους παίκτες της μέσα από τα χέρια της και εκείνοι μετέπειτα κάνουν σπουδαία καριέρα. Είναι σκληρό, αλλά υπάρχουν 3 ιδιαιτέρως τρανταχτά παραδείγματα κάκιστων χειρισμών των «Μπλε». Image result for robben chelsea"

3. Άριεν Ρόμπεν

Θα ξεκινήσουμε από το μικρότερο σφάλμα. Κι αυτό διότι, ο Ρόμπεν είναι ο μοναδικός από τις τρεις επιλογές μας, που φεύγοντας από την Τσέλσι πήρε μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα. Το γεγονός όμως ότι οι «Λονδρέζοι» άφησαν ελαφρά τη καρδία τον Ολλανδό να αποχωρήσει, είναι μεγάλο ατόπημα. Το ποιος είναι ο Άριεν Ρόμπεν και το τι καριέρα είχε, δεν χρειάζονται συστάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι ο τρόπος που αποχώρησε από την ομάδα.

Όντας μεταγραφή από την Αϊντχόφεν που «έπιασε» και σε πολύ καλή ηλικία ο Ολλανδός έπρεπε να θεωρηθεί το μέλλον των «Μπλε». Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε βάσει συμβολαίου. Παράλληλα οι συχνοί τραυματισμοί του Ολλανδού, άρχισαν να βάζουν δεύτερες στον Ζοσέ Μουρίνιο. Έτσι, η Τσέλσι δέχτηκε μια μικρή για την αξία του ποδοσφαιριστή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και τον άφησε «εύκολα» να πάει να αναδείξει το ταλέντο του σε άλλες πολιτείες. Image result for salah chelsea"

2. Μοχάμεντ Σαλάχ

Πολλοί το ξεχνάνε, αλλά ο Αιγύπτιος έχει υπάρξει στο παρελθόν παίκτης της Τσέλσι. Σε πιο μικρή ηλικία, τα προσόντα του είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, που τον έφεραν στο Λονδίνο. Ο Σαλάχ ποτέ δεν πήρε τις ευκαιρίες και ποτέ δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε.

Αποτέλεσμα; Ο Μο δόθηκε δανεικός την πρώτη χρονιά στην Φιορεντίνα και μετά στην Ρόμα και μάλιστα με μια ρήτρα τόσο προσιτή, που οι Ρωμαίοι την ενεργοποίησαν αμέσως. Έτσι η Τσέλσι έχασε τον ποδοσφαιριστή και λίγα χρόνια αργότερα, είναι αναγκασμένοι να τον βλέπει να μεσουρανεί στην Λίβερπουλ. Ένας λάθος χειρισμός του Μουρίνιο, που πληγώνει την Τσέλσι ακόμα και σήμερα. Image result for de bruyne chelsea"

1 . Κέβιν Ντε Μπρούιν

Ο Βέλγος, όχι απλά ήταν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αλλά από πολύ μικρή ηλικία, είχε θεωρηθεί τεράστιο ταλέντο. Ο Ντε Μπρούιν πήγε στην Τσέλσι με σκοπό να ηγηθεί της ομάδας στο άμεσο μέλλον. Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά οι σχέσεις του με τον Μουρίνιο ήταν κάκιστες και τελικά ο ποδοσφαιριστής κατέληξε αρχικά στην Βέρντερ και μετέπειτα στην Βόλσμποργκ.

Όσο κι αν εκείνος έλεγε ότι στο γήπεδο είναι κορυφαίος, ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να πειστεί για τις ικανότητές του και ουσιαστικά τον «χάρισε» στην Γερμανική ομάδα. Η πορεία του Ντε Μπρούιν από τότε ήταν μόνο ανοδική με αποτέλεσμα να είναι ο φυσικός ηγέτης της Σίτι, που για πολλούς παίζει αυτή την στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο στον πλανήτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ