Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε της…Γιουνάιτεντ!(vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έγινε της…Γιουνάιτεντ!(vid)

Σε ένα τρελό ματς, Σέφιλντ και Μάντσεστερ έληξαν ισόπαλες 3-3 και μοιράστηκαν από 1 βαθμό.

24.11.2019 | 20:44

Σε ένα επικό ματς με τρομερές διακυμάνσεις, Σέφιλντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Η εναλλαγή στο σκορ ήταν τέτοια, που κατατάσσει το παιχνίδι σε ένα από τα καλύτερα της χρονιάς στην Αγγλία. Σίγουρα όχι για καρδιακούς, αλλά δίκαιο ματς, από την άποψη ότι η Σέφιλντ ήταν συνολικά καλύτερη, αλλά από την άλλη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και αν δεν ήταν ο Ντε Χέα, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί και νωρίτερα. Στο 11′ Λούντστραμ και Μαγκόντνικ είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα της Μάντεστερ όμως να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Στο 19′ η Σέφιλντ άνοιξε το σκορ. Σε μία φάση που ίσως υπήρξε και φάουλ, ο Φλεκ πήρε το ριμπάουντ και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο 24′ η Γιουνάιτεντ έμεινε στο ματς, χάρη ξανά στον Ντε Χέα. Στο 29΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους σοβαρή ευκαιρία στο ματς, ο Μαρσιάλ όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο ανεβασμένη. Παρόλα αυτά, η Σέφιλντ ήταν αυτή που βρήκε και πάλι δίχτυα. Μια ωραία αντεπίθεση μετά από κλέψιμο, έφερε στον Μουσέτ την ευκαιρία να σουτάρει έξω από την περιοχή και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Και εκεί ξεκινάει το καλό. Η Γιουνάιτεντ σκόραρε 3 φορές, μέσα σε 7 λεπτά και έφερε τούμπα το ματς. Γουίλιαμς, Γκρινγουντ και Ράσφορντ ολοκλήρωσαν μια επική ανατροπή και έδωσαν την δυνατότητα στην ομάδα τους να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη. Στις καθυστερήσεις όμως, το ματς επιφύλασσε ακόμα μια ανατροπή. Η μπάλα έφτασε στον Μακμπέρνι μέσα στην περιοχή και εκείνο με δυνατό σουτ έκανε το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στιγμιότυπα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version