Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάρι: “Ο Ρονάλντο θα ανακτήσει την λάμψη του”!
Home Page

Σάρι: “Ο Ρονάλντο θα ανακτήσει την λάμψη του”!

Διαβεβαιώσεις για το επίπεδο φυσικής κατάστασης του Ρονάλντο έδωσε ο Σάρι.

01.12.2019 | 23:07

Ο Ρονάλντο δεν είναι καλά φέτος και αυτό επηρεάζει ολόκληρη την Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι δυσκολεύεται συνεχώς να καθαρίσει τα παιχνίδια και συχνά παίζει με την φωτιά. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Αν και προηγήθηκε, έμεινε πίσω στο σκορ και απλώς κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος δεν θυμίζει με τίποτα τον παλιό καλό Ρονάλντο και τα γκολ του, λείπουν πολύ από την ομάδα. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η αλλαγή προπονητή, έχουν πάει πίσω τον σταρ της Γιουβέντους.

Ο Σάρι, μιλώντας μετά το ματς για τον ποδοσφαιριστή του, κλήθηκε να μιλήσει για τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν την φετινή σεζόν. Ο Ρονάλντο είναι ένα θαύμα της φύσης που σπάνια τραυματίζεται, οπότε τα συχνά φετινά του προβλήματα έχουν δημιουργήσει αίσθηση.

O Ιταλός τεχνικός απάντησε λοιπόν στο ερώτημα, εξηγώντας ότι ο Πορτογάλος έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και πλέον ανταποκρίνεται καλύτερα μέχρι το 90΄. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι είναι θέμα χρόνου να ξαναβρεί την χαμένη του λάμψη.

Η δήλωση Σάρι

“Το συναίσθημα που αποκομίζω είναι ότι τα πηγαίνει καλύτερα. Αρχίζει να δυναμώνει ξανά. Αυτό φαίνεται και από το πως λειτουργεί στις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Το επόμενο βήμα είναι να επανέλθει η λάμψη του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version