ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Συγκινητικός Μιχάιλοβιτς: “Δεν είμαι ήρωας”

Συγκλονιστική συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Συγκινητικός Μιχάιλοβιτς: “Δεν είμαι ήρωας”

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έδωσε μια αναλυτική συνέντευξη τύπου μιλώντας για την μάχη που δίνει με την Λευχαιμία. Για άλλη μια φορά συγκλονιστικός προπονητής της Μπολόνια θέλησε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστέκονται αλλά και για άλλη μια φορά να δώσει το παράδειγμα σε όλους.

Αναλυτικά τα λόγια του

«Δεν μπορώ να καθίσω για πολύ σε ένα δωμάτιο με τόσους ανθρώπους. Είμαστε τώρα 20-25 άτομα, είμαστε ήδη πολλοί. Είναι μία εκδήλωση για να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου για την αγάπη που έλαβα τους τελευταίους μήνες. Την τελευταία φορά που μίλησα ήταν στις 13 Ιουνίου, όταν ανακοίνωσα την ασθένειά μου.

Μετά από αυτό το ταξίδι που έκανα επέλεξα να δώσω αυτή την συνέντευξη τύπου πλάι στους γιατρούς που με περιέθαλψαν. Θα ήθελα να περιγράψω το μονοπάτι που διέσχισα και την κατάσταση της υγείας μου. Σε αυτούς τους δύσκολους 4 μήνες γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους, τις νοσοκόμες που με φρόντισαν και με υποστήριξαν. Έχω σκληρό χαρακτήρα, μερικές φορές δύσκολο, όμως αυτές ήταν υπέροχες. Ευχαριστώ όλους όσοι με υποστήριξαν με γράμματα, με μπάνερ, με μηνύματα. Ήταν υπέροχο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Ένιωσα προστατευμένος, ειδικά από τους οπαδούς της Μπολόνια που μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν γιος τους. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου, τον αδερφό μου, την μητέρα μου, τα παιδιά μου, την γυναίκα μου. Το μόνο πρόσωπο που πραγματικά έχει μεγαλύτερα @ρχίδι@ από μένα!

Ποτέ δεν ένιωσα ήρωας, είμαι απλώς ένας άνθρωπος. Αυτή η αρρώστια δεν μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με θάρρος, αλλά με φροντίδα. Δεν είναι ντροπή. Το μόνο πράγμα που οι ασθενείς δεν πρέπει να χάσουν είναι η θέληση τους για ζωή. Χρειάζεται υπομονή για να πολεμήσεις αυτή την ασθένεια, είναι μπάσταρδη. Το να περάσει κανείς τέσσερις μήνες σε ένα δωμάτιο χωρίς να πάρει ούτε μία ανάσα καθαρού αέρα δεν είναι εύκολη. Ακόμα φοβάμαι, αλλά με δυναμώνει κιόλας, με βοηθάει να μην είμαι υπερβολικός. Ελπίζω να βγω από εδώ ένας καλύτερος άνθρωπος. Στην προηγούμενη μου ζωή η υπομονή δεν ήταν το φόρτε μου. Τώρα είναι ένα δώρο που πρέπει να έχω. Απολαμβάνω κάθε λεπτό.

Δεν ήθελα η ασθένειά μου να γίνει δικαιολογία για την Μπολόνια. Θα περίμενα περισσότερα από αυτούς στο γήπεδο. Πολέμησα κάθε μέρα και έκανε πράγματα που κανείς δεν θα έκανε. Ήμουν εκεί με 40 πυρετό. Πάντα. Κάθε μέρα έκανα θυσίες για να είμαι εκεί. Παρόλα αυτά είμαι τσαντισμένος με τα αποτελέσματα, την νοοτροπία, τα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα πρέπει να δίνουμε το 200%.

Κάποιες φορές οι νοσοκόμες δίσταζαν να μπουν μέσα στο δωμάτιο, επειδή ήμουν πολύ νευρικός, επειδή ήθελα να πάρουμε βαθμούς, ώστε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Όταν έφυγα η σύζυγος μου πόσταρε μία φωτογραφία με μία φράση του Έρος Ραματσότι που έλεγε ότι τα καλύτερα πράγματα δεν έχουν έρθει ακόμα. Τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω μία άλλη φράση του Βάσκο Ρόσι: Είαι ακόμα εδώ. Και θα είμαι!

Για τον Ιμπραΐμοβιτς

Σε ότι αφορά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το ακούσαμε για πρώτη φορά πριν από 10 ημέρες. Θα δούμε τι θα γίνει. Ενδιαφέρεται. Αν έρθει θα το κάνει για μένα, αλλά κατανοώ ότι υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Θα με πάρει τηλέφωνο όταν λάβει την τελική του απόφαση, όμως προς το παρόν όλα είναι στον αέρα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ