Τότεναμ

Ποτσετίνο: “Ξεκουράστηκα και επιστρέφω”!

Ο Ποτσετίνο γυρνάει στην Ευρώπη για να αναλάβει το νέο του πρότζεκτ.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο απολύθηκε από την Τότεναμ πριν μόλις 10 ημέρες, αλλά από ότι φαίνεται αυτές ήταν αρκετές ώστε να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για μια νέα πρόκληση. Ο Αργεντίνος μετά την διακοπή της συνεργασίας του με τους “Πετεινούς” γύρισε στην πατρίδα του. Ήθελε να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και φυσικά να περάσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, στο μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Παρόλα αυτά, με δηλώσεις του έριξε διπλή βόμβα. Είπε αρχικά ότι επιστρέφει στην Ευρώπη έτοιμος για την νέα του δουλειά. Ο Αργεντίνος ξεκουράστηκε όσο ήθελε και παρά το μικρό χρονικό διάστημα νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Το δεύτερο μπαμ από τις δηλώσεις του, είναι ότι όπως αποκάλυψε έχει ήδη στα χέρια του κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Τα λόγια του Ποτσετίνο

“Πήγα στην Αργενινή για να καθαρίσω ο κεφάλι μου. Ήταν 5μιση πολύ έντονα και πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Τότεναμ και χρειαζόμουν λίγες μέρες για να βρω το κίνητρό μου. Θα επιστρέψω στην Ευρώπη γιατί είναι πολύ δύσκολο να αναλάβω κάποια ομάδα εδώ, παρότι θα το ήθελα για την οικογένεια μου. Τις επόμενες μέρες θα επιστρέψω στην Ευρώπη γιατί ο ατζέντης μου με περιμένει να συζητήσουμε για μια λίστα από φανταστικές προτάσεις που έχω”, αποκάλυψε ο Αργεντίνος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ