Λίβερπουλ

Σάντσο και άμεσα στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ προσφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάντσο.

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν κρατιέμαι άλλο, αλλά από ότι φαίνεται ούτε η Λίβερπουλ. Ο ποδοσφαιριστής έχει ανοίξει μέτωπο με την ομάδα του, καθώς νιώθει έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα άμεσα. Η Ντόρτμουντ προφανώς δεν θέλει να χάσει το ποδοσφαιριστή και για οικονομικούς αλλά και για αγωνιστικούς λόγους. Πέρα από τα τρομερά προσόντα που διαθέτει, οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να “χτυπήσουν” ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό στο μέλλον.

Παρόλα αυτά, ο εκείνος αντιδράει και η Λίβερπουλ πιέζει. Η αγγλική καταγωγή του Σάντσο, κάνει το ενδιαφέρον των “Κόκκινων” πολύ καυτό και τις κινήσεις τους απαιτητικές. Ο Κλοπ τον έχει σε τρομερή εκτίμηση και θεωρεί ότι θα ταιριάξει αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα.

Η πρόταση

Αυτή την στιγμή υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο παίκτης θα πιάσει λιμάνι στην μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα με τιμή ρεκόρ. Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να πείσει την Ντόρτμουντ να τον αφήσει να φύγει. Παράλληλα υπάρχει και η Γιουνάιτεντ που παρακολουθεί το θέμα από λίγο πιο ουδέτερη θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ