Λίβερπουλ

Απίθανη ατάκα Φαν Ντάικ: “Ήταν και ο Ρονάλντο υποψήφιος”;

Η απίθανη ατάκα του Φαν Ντάικ για την απουσία του Ρονάλντο προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ρωτήθηκε και απάντησε για την απουσία του Κριστιάνο από την τελετή της Χρυσής Μπάλας. Ο Ολλανδός για κάποιους με λίγο άκομψο τρόπο, σχολίασε την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, σχετικά με την απόφαση του παίκτη της Γιουβέντους να μην παρίσταται στην εκδήλωση. Ο Φαν Ντάικ λίγο-πολύ, είπε αυτό που σκεφτόταν ο καθένας, αλλά λόγω της θέσης του, θεωρήθηκε κατά κάποιο τρόπο αγενής.

Το χρονικό της δήλωσης

Ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον αμυντικό της Λίβερπουλ του είπε: “Ποιος νιώθεις που ένας σημαντικός αντίπαλος για το βραβείο δεν είναι σήμερα εδώ”; Με τον Φαν Ντάικ να απαντάει: «Ήταν και ο Κριστιάνο υποψήφιος για το βραβείο;».  Φαν Ντάικ: «Έκανα πλάκα για τον Κριστιάνο, τους σέβομαι και τους δύο»

Οι αντιδράσεις και ο σεβασμός

Αυτή του η ατάκα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μέχρι και η αδελφή του Πορτογάλου κατηγόρησε τον Βίρτζιλ για ασέβεια. Εκείνος, αντιλαμβανόμενος ότι το αστείο του παρεξηγήθηκε από κάποιους, απολογήθηκε μέσω νέας δήλωσής του: “«Αν ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη θα καταλάβετε ότι έκανα πλάκα για τον Κριστιάνο και πως τους σέβομαι και τους δύο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ