Άρσεναλ

Λιούμπεργκ:« Παίρνω ιδεές από τον Έρικσον όχι τον Βενγκέρ»

Ο Λιούμπεργκ υποστήριξε ότι παίρνει ιδέες από τον Έρικσον τον οποίο θαυμάζει και όχι από τον Βενγκέρ. Στον απόηχο της δήλωσης του ο Βενγκέρ απάντησε πως θα χαρεί όποτε θέλει να του δώσει συμβουλές.

Ο Φρέντι Λιούμπεργκ είναι εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα προπονητής της Άρσεναλ. Ο Σουηδός προπονητής αποκάλυψε ότι διαβάζει τα προπονητικά πλάνα του Έρικσον και πέρνει κάποιες ιδέες από αυτά. Ενώ μας επισήμανε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Βενγκέρ από τότε που έγινε προπονητής. Ο Λιούμπεργκ ήταν βασικός συντελεστής των Invincibles που σήκωσαν το 2004 την Πρέμιερ Λιγκ με τον Αλσατό φυσικά στον πάγκο τους.

Ο Σουηδός προπονητής είπε χαρακτηριστικά: ‘ Ο Σβέν είναι ιδιοφυία. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του όταν ήταν προπονητής της Εθνικής Αγγλίας. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες προπονητικής για τον Έρικσον. Το πως έκανε ο Σβεν τους παίκτες να νιώθουν καλά και τα πράγματα να πηγαίνουν με βάση το πρόγραμμα. Έχω πάρει από εκεί πολλές ιδέες.’

Ο Λιούμπεργκ συγχαίρει τον Έρικσον και υπογραμμίζει ότι είναι εξαιρετικός προπονητής. Βέβαια μας αναφέρει ότι από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και θα ήθελε σύντομα να μιλήσουν.

Ο Λιούμπεργκ επίσης διαπιστώνει ότι παρόλο που υπάρχουν εξαιρετικοί συμπατριώτες του προπονητές, δεν επιλέγονται για τις ομάδες της Πρέμιερ Λγικ. Είναι μεγάλη τιμή αναφέρει να βρίσκεται στην Άρσεναλ και νιώθει ιδιαίτερα.

Ενώ ο Σουηδός υπογραμμίζει ότι δεν βρίσκεται σε άγνωστα μέρη. Αλλά στην Άρσεναλ δούλεψε σκληρά και πήρε πολλές ευκαιρίες για την καριέρα του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ διάβασε τις δηλώσεις του Σουηδού προπονητή και απάντησε ότι: ‘ Η καρδιά μου είναι με την ομάδα και θέλω να τα πάνε καλά. Ο Φρέντι κάνει εξαιρετικά πράγματα. Επιθυμεί αυτήν την δουλειά πολύ καιρό και τώρα του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ας το αφήσουμε να δουλέψει με τις ιδέες του και να τον στηρίξουμε’.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ