ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ιμπραΐμοβιτς: Μια μπογιά που δε λέει να περάσει

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι καθ'οδόν για την Ευρώπη χωρίς όμως κανείς να ξέρει τον τελικό προορισμό. Το SportsKing.gr επιχειρεί να το διακρίνει.

Ιμπραΐμοβιτς: Μια μπογιά που δε λέει να περάσει

Οι μέρες που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στόλιζε το MLS πέρασαν και ο Σουηδός σούπερ σταρ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ευρώπη που μεγαλούργησε.

Το Sportsking.gr καταπιάνεται με την περίπτωση του Ζλάταν και αναρωτιέται αν έχει κι άλλα να δώσει στην Ευρώπη.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει ακόμα την ουσία

Μπορεί τα χρόνια να περνούν και να αγγίζουν τον Ζλάταν αλλά όπως οι όλοι οι κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιριστές έτσι και εκείνος δεν παύει να έχει την ουσία.

Έχει πείρα, γνωρίζει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αν μη τι άλλο δεν έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα. Ο Ιμπραΐμοβιτς στους Γκάλαξι

Ποια πόρτα θα ανοίξει…

κανείς δεν ξέρει. Οι ισχυρές δυνάμεις της Ευρώπης διαθέτουν στη φαρέτρα τους τουλάχιστον δύο επιθετικούς. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ζλάταν θα βρεθεί τρίτος στη σειρά προτίμησης. Το οποίο μεταφράζεται φυσικά σε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Κάτι, το οποίο θα πρέπει αν μη τι άλλο να βρει σύμφωνο τον ίδιο τον Ιμπραΐμοβιτς. Το να αποδεχθεί δηλαδή πως η παρουσία του σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο θα γίνει υπό όρους και μάλιστα όχι δικούς του.

Και εκεί είναι που μπαίνουν στην κουβέντα λιγότερο δυνατές ομάδες. Ομάδες με πλούσια φανέλα που μπορούν να χωρέσουν τον Ζλάταν στο ρόστερ τους και να του δώσουν το χώρο ούτως ώστε να φανεί χρήσιμος.

Γιατί άλλωστε ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας παίκτης που άπαξ και του δοθεί η άνεση πρωτοβουλιών, θα μεγαλουργήσει στο χορτάρι. Είτε πετυχαίνοντας ένα τέρμα, είτε αποτελώντας γενικά απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

Ακόμα και στα 38 του χρόνια δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα άφηνε κάποια ομάδα να αλωνίζει αμέριμνος στην άμυνά της.

Οι φήμες για τη Μίλαν και οι άλλες πρώην

Από την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Αμερική μέχρι και σήμερα έχουν γραφτεί δεκάδες σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κύριοι πρωταγωνιστές ήταν όπως αναμενόταν οι προηγούμενες ομάδες του Ζλάταν όπως η Μίλαν, η Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν

Οι φήμες αυτές κυκλοφόρησαν στα πλαίσια δημιουργίας… σούσουρου γύρω από το όνομα του “Ιμπρα”. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και κυρίως ο Μίνο Ραϊόλα τηρεί σιγήν ιχθύος, πράγμα ιδιαίτερα παράξενο για τον συγκεκριμένο.

Μάλιστα, ο Σουηδός αστέρας έχει αφήσει διττές εντυπώσεις για το μέλλον του. Από τη μία στο λογαριασμό του στο Instagram είχε στείλει το περίφημο βίντεο με τίτλο «Ισπανία μάντεψε, επιστρέφω». Και από την άλλη την Τετάρτη (4/12) άφησε υπαινιγμούς για επιστροφή του στη Μίλαν.

Τίποτα όμως με επισημότητα. Και αυτό γιατί φυσικά είναι ο Ζλάταν. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο θα απασχολεί την ποδοσφαιρική σκηνή. Μπορεί οι πρώτες του δηλώσεις να «μαρτυρούσαν» επιστροφή στην Ισπανία, οι επόμενες όμως τον έφεραν πολύ κοντά στη Μίλαν.

Κι αυτό γιατί έκανε λόγο για επάνοδο στην Ιταλία και μία ομάδα που πρέπει να επιστρέψει στους τίτλους. Σαφώς θα μπορούσε να αναφέρεται στην Ίντερ, την έτερη μεγάλη του Μιλάνου, όμως εκεί υπάρχουν Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνεζ, συνεπώς όπως προαναφέραμε, ο Ζλάταν θα έμενε τρίτος στη σειρά.

Ο Ζλάταν όμως είναι… ο Ζλάταν. Και κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για καμία πράξη του. Το μόνο που θα δείξει το μέλλον του είναι ο ίδιος ο χρόνος.

Εμείς μόνο αρκεί να περιμένουμε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ