Τσέλσι

Δικαιώθηκε από το CAS η Τσέλσι!

Αθωώθηκε από το CAS και πάει για μεταγραφές η Τσέλσι.

Έκτακτο και πολύ ευχάριστο νέο για Τσέλσι. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο. Είχε κατηγορηθεί και μετέπειτα καταδικαστεί για παρατυπίες στον τρόπο προσέγγισης και μετέπειτα απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών. Μετά λοιπόν της προσφυγή στο CAS η απόφαση έπεσε και τώρα Τσέλσι έχει ξανά το ελεύθερο να βγει στην αγορά. Μια εξέλιξη που φαίνεται ότι δουλεύτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας με οργάνωση και υπομονή, μέχρι την τελική δικαίωση.

Αυτή η εξέλιξη είναι μια τρομερά ευνοϊκή νέα συνθήκη για τους “Μπλε”. Ο Λάμπαρντ έχει φτιάξει μια τρομερή ομάδα, που ως επί το πλείστον, απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτοί έχουν δέσει μεταξύ τους και ήδη η ομάδα παράγει αποτελέσματα, μεγαλύτερα από αυτά που περίμεναν όλοι στην αρχή της σεζόν.

Σκεφτείτε λοιπόν αυτό το καλά δουλεμένο και με πολύ ταλέντο σύνολο, να στελεχωθεί και από κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές από την αγορά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να κινηθεί σωστά, να βρει τους κατάλληλους και με την εξοικονόμηση χρημάτων που έγινε το καλοκαίρι, να ενισχυθεί ουσιαστικά.

Ο Σάντσο στο προσκήνιο

Ήδη τα δημοσιεύματα αναφέρονται στον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ της Ντόρτμουντ είχε ακουστεί τις προηγούμενες μέρες για την Τσέλσι. Είτε γνώριζαν την απόφαση είτε όχι, φαίνεται το σενάριο να ευσταθεί. Να δούμε λοιπόν, αν ο Αμπράμοβιτς θα πάει για το μεγάλο “μπαμ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ