Ίντερ

Μαρότα (Ίντερ): « Η Γιούβε θα νικήσει φέτος»

Η Γιουβέντους είναι μεγάλο φαβόρι και μάλλον θα πάρει πάλι το Scudetto είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ Μαρόττα.

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ Μπέππε Μαρόττα δήλωσε πως δεν περίμενε τέτοια καταπληκτική εμφάνιση από τον Κόντε φέτος. Βέβαια επισήμανε ο υπεύθυνος των Νερατζούρι ότι η Γιουβέντους παραμένει φαβορί για το  Scudetto.

Οι Νερατζούρι βρίσκονται στην κορυφή του Ιταλικού πρωταθλήματος 1 πόντο μπροστά από την Γιουβέντους. Ο Κόντε κατάφερε κάτι μοναδικό. Αυτό είναι οι Μιλανέζοι να νικήσουν τις 12 από τις 14 πρώτες αγωνιστικές.

Ο Μαρότα είπε χαρακτηριστικά ότι: ‘ Είμαστε μόλις στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση και έχουμε αξιώσεις για το Scudetto φέτος αλλά θα είναι δύσκολα. Η Γιουβέντους έχει 2 πολύ δυνατές ομάδες στο ρόστερ της. Σε κάθε θέση δηλαδή έχει δύο ενδεκαδάτους παίκτες. Νομίζω ότι και φέτος θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Ο Μαρότα βέβαια επισημαίνει πως σε κάθε περίπτωση ο Αντόνιο Κόντε με αυτό το ρόστερ που έχει στην διαθεσή του έκανε καταπληκτική δουλειά. Αυτό ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, μια υπέρβαση μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Μπιανκονέρι βέβαια με 8 συνεχόμενα Ιταλικά πρωταθλήματα, δεν δέχονται αμφισβήτηση και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ δύσκολος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ