Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σμόλινγκ επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ!

Ο Σμόλινγκ βγάζει μάτια στην Ιταλία και επιστρέφει το Καλοκαίρι στην Γιουνάιτεντ.

Εξέλιξη που δεν θα χαροποιήσει καθόλου τους ανθρώπους στην Ρόμα,, πήρε η διοίκηση της Γιουνάιτεντ. Πάνω που οι “Ρωμαίοι” βρήκαν σχεδόν από το πουθενά, έναν κεντρικό αμυντικό να στηριχθούν, η χαρά τους θα κρατήσει για λίγο. Ο Σμόλινγκ είναι δανεικός στην ιταλική ομάδα και όπως επιβεβαίωσε ο Σόλσκιερ, είναι ειλημμένη απόφαση να επιστρέψει το Καλοκαίρι.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έκανε κάτι πολύ σπάνιο. Έφυγε σε μεγάλη ηλικία από μια ομάδα που δεν τον υπολόγιζε ενώ έχει υπάρξει βασικό γρανάζι της και κατάφερε να της γίνει ξανά απαραίτητος. Είχε φτάσει μέχρι και σε σημείο χλευασμού από το κοινό, αλλά όπως είπε και ο Σόλσκιερ, “κέρδισε την πρόκληση”.

Ο Σμόλινγκ κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ρόμα και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές στην Ιταλία. Αμυντικά είναι πολύ σταθερός και μάλιστα έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα παραγωγικός στο επιθετικό κομμάτι. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο πως θα προσαρμοστεί όταν επιστρέψει στο “Νησί”.

Η αποκάλυψη του Σόλσκιερ

Ο Σόλσκιερ στην συνέντευξη τύπου της παρασκευής, αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή λέγοντας: «Ναι θα επιστρέψει σε εμάς. Είναι καταπληκτικός και εκμεταλλεύτηκε την πρόκληση όταν άλλαξε παραστάσεις και περιβάλλον με τον δανεισμό του. Είναι μια νέα εμπειρία για εκείνον, απολαμβάνει την Ιταλία και δείχνει ότι είναι τοπ επιπέδου ποδοσφαιριστής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ