Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέβεζ: « Ο Ρούνει μου έδωσε την Lamborghini του»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέβεζ: « Ο Ρούνει μου έδωσε την Lamborghini του»

Ο Τέβεζ περιγράφει ένα περιστατικό με τον Ρούνει και μια Λαμποργκίνι.

06.12.2019 | 22:00

Ο Κάρλος Τέβεζ αυτές τις μέρες θυμήθηκε ένα περιστατικό από την θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε του είχε δώσει  ένα πολυτελές αυτοκίνητο ο Γουέιν Ρούνει. Οι δύο επιθετικοί ήταν μαζί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2007 έως το 2009.

Ο Αργεντινός επιθετικός θυμάται ότι: ‘ Στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλοι οι ποδοσφαιριστές ερχόταν με την Φερράρι τους ή την Λαμποργκίνι τους. Ο καθένας ακόμα και ο χειρότερος ποδοσφαιριστής μπορούσε να έχει Φερράρι.’

Ο Τέβεζ μας περιγράφει ένα περιστατικό με τον Ρούνει  που είχε γίνει : ‘ Εγώ είχα έρθει με το Audi που η ομάδα μας έδινε και όλοι με κορόιδευαν λες και ήταν Fiat 600. Μίλησα στον Ρούνει και αυτό το τρελό αγόρι μου είπε να πάρω την Λαμποργκίνι. Πήγα χωρίς επίσημη εγγραφή του αυτοκινήτου στο όνομα μου, παράνομα δηλαδή, γύρω από το Μάντσεστερ με το αυτοκίνητο που μου έδωσε.’

Ο Τέβεζ ένιωσε μια οικειότητα με τον Άγγλο επιθετικό επισημαίνοντας ότι ο Ρούνει μεγάλωσε σε μια φτωχή γειτονιά του Λίβερπουλ. Ο Άγγλος επιθετικός πάντα μάχονταν για την μπάλα μέχρι τέλους, όπως και ο Τέβεζ. Μεε τον Αργεντινό να διαπιστώνει πολλές ομοιότητες ανάμεσα τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version