ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Θα παραμείνουν μετά την Ρόμα στην κορυφή οι Νερατζούρι απόψε;

Δύσκολη αποστολή απόψε για την Ρόμα, η οποία θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του Ιταλικού πρωταθλήματος Ίντερ.

Θα παραμείνουν μετά την Ρόμα στην κορυφή οι Νερατζούρι απόψε;

Η Ίντερ απόψε θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος. Η Ρόμα βρίσκεται στην 5η θέση και έχει την δυναμική να απειλήσει τους Νερατζούρι και να αποσπάσει βαθμούς.

Η Ίντερ ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο. Οι Μιλανέζοι νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική την ΣΠΑΛ με 2-1. Ενώ η ομάδα του Κόντε παραμένει στην κορυφή για ένα μόλις πόντο στην Σέριε Α.

Η Ρόμα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στους 28 βαθμούς όπως και η 4η Κάλιαρι. Ενώ η τρίτη Λάτσιο βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πιο μπροστά. Οι Τζιαλορόσι νίκησαν με 3-1 την Ελλάς Βερόνα και τώρα έχουν 3 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ίντερ

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τις υπηρεσίες του δανεικού Αλέξις Σάντσες και του χαφ Νικολό Μπαρέλλα. Και οι δύο θα μείνουν εκτός μέχρι αρχές του 2020. Ο Στέφανο Σένσι επίσης πολύ πιθανόν να χάσει το ματς με Ρόμα λόγω πρόβλημα στον μηρό. Ενώ ο Ρομπέρτο Γκαγκλιαρντίνι είναι η τελευταία προσθήκη στο μπλοκάκι των τραυματιών του Κόντε.

Ο Κόντε πολύ πιθανόν να κάνει ροτέισον αφού μεσοβδόμαδα έχει ευρωπαϊκό ματς φωτιά με την Μπαρτσελόνα. ε αυτόν τον αγώνα θα κριθεί αν οι Νερατζούρι θα προχωρήσουν στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο αρχηγός της Ίντερ Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Ο Κόντε θα κατεβάσει την ομάδα του σε παράταξη 3-5-2 με τους Ντανίλο Ντ’Αμπρόσιο Στέφαν ντε Βριγ και Μίλαν Σκρίνιαρ να αποτελούν την τριπλέτα της άμυνας. Ο Ντιέγκο Γκοντίν λογικά θα μείνει εκτός για να ξεκουραστεί εν όψει για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Η καλοκαιρινή μεταγραφή Βαλεντίνο Λαζάρο θα παίξει στην δεξιά πλευρά του κέντρου και θα ανεβαίνει όποτε χρειαστεί. Ο Λαζάρο θυμίζουμε έχει και ελληνικές ρίζες. Στην θέση του μπορεί να παίξει βέβαια και ο Αντόνιο Καντρέβα. Ενώ από τα αριστερά υπεύθυνος για τον άξονα θα είναι ο Κριστιάνο Μπιράγκι. Τα χαφ θα αποτελούνται από τους Ματίας Βετσίνο, Μπόρχα Βαλέρο και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο Μπρόζοβιτς πέρα της θέσης του κόφτη και να δημιουργήσει παιχνίδι, θα έχει και ανασταλτικά καθήκοντα.

Στην επίθεση ο Κόντε είναι τυχερός που έχει ένα αχτύπητο δίδυμο. Ένα επιθετικό δίδυμο που γράφει ιστορία και απασχολεί τα αθλητικά μέσα παγκοσμίως. Αυτοί είναι οι Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Ρομέλου Λουκάκου, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρουν κατά ριπάς.

Ρόμα

Για την Ρόμα επιστρέφει ο Εντίν Τζέκο που έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω αρρώστιας. Βέβαια οι Τζιαλορόσι δεν θα έχουν μαζί τους τόσο τους Τζάστιν Κλάιφερτ, Φεντερίκο Φάτσιο όσο και τους Μπράιαν Κριστάντε, Χαβιέρ Παστόρε και Νταβίντε Ζαππακόστα λόγω τραυματισμού.  Ενώ ο Νικολό Ζανιόλο επιστρέφει στους αγώνες μετά το πέρας της τιμωρίας του την προηγούμενη αγωνιστική.

Δεν αναμένεται βέβαια ο Φονσέκα να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα από το προηγούμενο ματς με την Βερόνα Ο πρώην τερματοφύλακας της Τότεναμ Πάου Λόπεζ θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Ενώ οι Κρίς Σμόλινγκ και Τζιανλούκα Μαντσίνι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Αλεξάντερ Κολάροφ με την μεγάλη εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα ως αριστερό μπακ. Ενώ ο Αλεσσάντρο Φλορέντζι μάλλον θα προτιμηθεί αντί του Ντάβιντε Σαντόν για δεξιός οπισθοφύλακας.

Στο 4-2-3-1 του Φονσέκα οι θέσεις των χαφ θα δοθούν στους Αμαντού Ντιαβαρά και Ζόρνταν Βερετούτ. Ενώ ο Λορέντζο Πελεγκρίνι με τις 6 ασίστ, είναι πρώτος στο σχετικό πίνακα στο Ιταλικό πρωτάθλημα και θα παίξει ως δεκάρι.

Ο Ζανιόλο θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ ενώ ο Μικιταριάν που σκόραρε ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ. Ο Τζέκο θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης για τους φιλοξενούμενους.

Η Ίντερ με την Ρόμα μετρούν 3 σερί ισοπαλίες στα τελευταία μεταξύ τους ματς. Αν γίνει και τέταρτη ισοπαλία σήμερα τότε θα ισοφαρίσει ένα ρεκόρ, το οποίο χρονολογείται πίσω στο 1967.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ