Τσέλσι

Τσέλσι: Τιμωρηθήκαμε εμείς και όχι η Σίτι!

Η Τσέλσι δικαιώθηκε αλλά νιώθει αδικημένοι για την διαφορετική αντιμετώπιση που είχε η Σίτι.

Η Τσέλσι δικαιώθηκε πριν λίγες ώρες από το CAS και από τον Γενάρη θα μπορεί ξανά να κάνει μεταγραφές. Θυμίζουμε ότι οι “Μπλε” είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για 1 χρόνο, λόγω των πρακτικών που εφάρμοζαν στην προσέγγιση νεαρών παικτών. Μετά το Καλοκαίρι όπου η τιμωρία εφαρμόστηκε κανονικά, οι δικηγόροι της Τσέλσι έκαναν έφεση η οποία τελικά έγινε δεκτή.

Παρά την δικαίωση του σκεπτικού των “Λονδρέζων” και την άρση της απαγόρευσης, η ομάδα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Όχι προφανώς γιατί αθωώθηκε αλλά γιατί η ποινή εφαρμόστηκε έστω και για το Καλοκαίρι. Κυρίως όμως, η Τσέλσι νιώθει αδικημένοι για τα διαφορετικά κριτήρια που λήφθηκαν υπόψιν στην περίπτωσή της, σε σχέση με άλλες ομάδες. Image

Συγκεκριμένα η επίσημη θέση της ομάδας ισχυρίζεται ότι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν τις πρακτικές της, ενώ στην περίπτωση της Σίτι δεν υπήρξαν κυρώσεις. Για την ακρίβεια θεωρούν ότι για το ίδιο ακριβώς λόγο, η δικιά τους ομάδα τιμωρήθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι οι “Πολίτες”.

Η επίσημη θέση της Τσέλσι

“Η προσέγγιση που είχε η FIFA στην δικιά μας περίπτωση, μας αφήνει τελείως ανικανοποίητους. Το γεγονός ότι η FIFA αποφάσισε να τιμωρήσει την Τσέλσι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι για τους ίδιους λόγους, δεν βγάζει κανένα νόημα για εμάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ