Γιουβέντους

‘Ο Κριστιάνο μετάνιωσε που πήγε στην Ιταλία’

Σύμφωνα με την εφημερίδα ABC ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετάνιωσε που πήγε στην Ιταλία λόγω της μικρότερης δυναμικότητας του πρωταθλήματος σε σχέση με το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ABC ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πει σε κάποιους παλιούς συμπαίκτες του ότι μετάνιωσε που πήγε στην Γιουβέντους το 2018.

Ο Κριστιάνο έχει δεχθεί διακριθεί για τις εμφανίσεις του φέτος. Έχει πετύχει 7 γκολ σε 12 αγωνιστικές. Με 3 φορές να σκοράρει με πέναλτι. Ο Κριστιάνο κατάλαβε ότι η Γιουβέντους και το Ιταλικό πρωτάθλημα δεν συγκρίνονται με την αίγλη, την δυναμική και το κύρος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λα Λίγκα. Ιδιαίτερα όταν έρχονται βραβεύσεις όπως η χρυσή μπάλα και φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας των πρωταθλημάτων.

Για αυτό το λόγο θεωρεί σύμφωνα με συζητήσεις με δικά του άτομα λανθασμένη την απόφαση να πάει στην Ιταλία με ένα deal γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όλοι όμως ισχυρίζονται ότι αυτό δεν πρόκειται να το παραδεχθεί ποτέ δημόσια ο Πορτογάλος επιθετικός. Αλλά ο Κριστιάνο θεωρεί πως αν είχε μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε κερδίσει τις δύο τελευταίες χρυσές μπάλες. Θυμίζουμε το 2018 την κατέκτησε ο Μόντριτς και φέτος ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρονάλντο θα μπει στα 35 τον Φεβρουάριο. Τώρα όμως ο Κριστιάνο θεωρεί πως είναι η στιγμή να κάνει επιδόσεις για να ξεφύγει ατομικά. Βασικός του στόχος είναι να ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ