ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ποιος θα υπερισχύσει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ;

Ντέρμπι του Μάντσεστερ σήμερα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ποιος θα υπερισχύσει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενηθεί στο Έτιχαντ της συμπολίτισσας Σίτι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται 11 βαθμούς απόσταση από την Λίβερπουλ και συνεπώς από την κορυφή. Η δεύτερη Λέστερ είναι 3 βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Πεπ.

Και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ πρέπει να συμμαζέψουν φέτος ότι μπορούν. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μια μεγάλη νίκη με 2-1 ενάντια στην Τότεναμ. Δεν ήταν μόνο αγωνιστικά η νίκη που τους ανέβασε, αλλά και ψυχολογικά. Ο λόγος είναι ότι νίκησαν τον πρώην προπονητή τους Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκιέρ αναμένει να θριαμβεύσει η Γιουνάιτεντ και να νικήσει την συμπολίτισσα της. Το ματς είναι ντέρμπι και εμείς με αυτό το pre game θα σας μεταφέρουμε τον παλμό του.

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν επιστρέφει από την τιμωρία του και λογικάα θα παίξει. Βέβαια οι Λερόι Σανέ, Σέρχιο Αγκουέρο και Αιμερίκ Λαπόρτ παραμένουν τραυματίες.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα κατεβάσει την ομάδα του στο παραδοσιακό 4-3-3. Ο Έντερσον θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ενώ οι οι Τζόν Στόουνς και Φερναντίνιο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Γκουαρδιόλα έχει στην διάθεση του και τον Οταμέντι. Αλλά μάλλον ο Καταλανός δεν θα τον βάλει στην βασική ενδεκάδα.  Δεξί μπακ θα παίξει ο Κάιλ Γουόλκερ ενώ αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Μπέντζαμιν Μεντί.

Πιο πίσω από όλους στα χαφ θα βρίσκεται ο Ρόντρι. Ο Ισπανός θα είναι στην βάση του κέντρου και θα έχει και ανασταλτικά καθήκοντα. Από τα δεξιά θα βρίσκεται ο Ντε Μπρόινε ενώ από τα αριστερά στο κέντρο ο Νταβίντ Σίλβα. Πολύ πιθανόν ο Γκουαρδιόλα να βάλει τον Γκουντογκάν στο ημίχρονο για να τρέξει λίγο την μπάλα κουράζοντας τους αντιπάλους.

Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκαμπριέλ Χεσούς θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα μαζί με τον Μπερνάρντο Σίλβα λογικά και όχι τον Μαχρέζ. Ο Πεπ θα επιλέξει τον Πορτογάλο λόγω και της δημιουργικότητας φάσεων που μπορεί να φέρει στον αγωνιστικό χώρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σόλσκιερ θα χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1 με τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια. Οι 4 αμυντικοί αν εξαιρέσουμε το γκολ του Ντέλε Άλι της Τότεναμ τα πήγαν πολύ καλά. Η άμυνα δεν θα αλλάξει, μόνο το αριστερό μπακ πιθανόν. Ο Άσλει Γιάνγκ μπορεί να προσφέρει εμπειρία συνεπώς και ασφάλεια ως αριστερός οπισθοφύλακας σε αντίθεση με τον Μπράντον Γουίλιαμς.

Ο Βίκτορ Λίντελοφ έπαιξε καλά και θα είναι ο παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ στην καρδιά της άμυνας. Ενώ ο Άαρον Γουάν Μπισσάκα θα παίξει ως δεξί μπακ.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Φρέντ και ΜακΤόμινει. Ιδιαίτερος ο τελευταίος έχει επαινεθεί από τον Σόλσκιερ ουκ ολίγες φορές. Τον χαρακτηρίζει ο Νορβηγός χαρακτηριστικά αναντικατάστατο. Ο ΜακΤόμινει θυμίζουμε ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ.

Σαν χαφ που θα ανεβαίνουν θα παίξουν οι Ντάνιελ Τζέιμς και Ράσφορντ από τα δεξιά και τα αριστερά αντίστοιχα. Ο Τζέσε Λίνγκαρντ θα βρεθεί πίσω από τον επιθετικό σαν δεκάρι. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιλεγεί ο Μείσον Γκρίνγουντ. Ο Μάτα παρόλο που έχει μεγάλη εμπειρία δεν φαίνεται να υπάρχει κάπου στα σχέδια του Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ έχει χάσει μόλις μία φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρας της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ