Μπαρτσελόνα

Μπαλοτέλι για Μέσι: “Ντροπιαστικό να είσαι ο καλύτερος μόνο σε μία ομάδα”

Ο Μπαλοτέλι θεωρεί ότι για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να το έχεις αποδείξει σε παραπάνω από μία ομάδα.

Τι κι αν τις τελευταίες μέρες ζούμε στον αστερισμό του Μέσι. Τι κι αν ο Ρονάλντο είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν πτοείται. Ο Ιταλός σχολίασε την κατάκτηση της 6ης Χρυσής Μπάλας από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, με τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπρέσια δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από το τρομερό επίτευγμα του Λέο Μέσι και θεωρεί ότι η δρόμος προς την καταξίωση είναι διαφορετικός. Για την ακρίβεια έγινε ιδιαίτερα καυστικός για το ότι ο Αργεντινός έχει περάσει όλα τα χρόνια της καριέρας του σε μία ομάδα και όλες του οι επιτυχίες ταυτίζονται με αυτόν τον σύλλογο. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίσει ντροπιαστική την παραμονή του όλα αυτά τα χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Ο σούπερ Μάριο προτιμά λιγότερα, αρκεί να έχουν επιτευχθεί σε διαφορετικούς συνθήκες. Image result for balotelli messi"

Η αιχμηρή δήλωση Μπαλοτέλι για Μέσι

“Θα το προτιμούσα περισσότερο να είχα κερδίσει μόνο δύο Χρυσές Μπάλες αλλά με δύο διαφορετικές ομάδες. Όπως το έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά να έχω έξι με έναν σύλλογο όπως έχει κάνει ο Μέσι. Ποιος είναι το νόημα; Δεν βρίσκω αξία στο να περάσω όλη μου την καριέρα σε μία ομάδα και να λέω ότι είμαι ο καλύτερος. Είναι ντροπιαστικό”, ανέφερε ο Μπαλοτέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ