Γιουβέντους

Ο Αλέγκρι μαθαίνει αγγλικά, ξεκουράζεται και…έρχεται!

Ο Αλέγκρι μαθαίνει αγγλικά, αλλά για λίγο αργότερα.

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία στην Γιουβέντους θεωρείται πλέον ένας από τους πρωτοκλασσάτους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Ιταλός είναι κάθε φορά βασικός υποψήφιος, όταν ένας κορυφαίος πάγκος “χηρεύει”. Το όνομά του ακούστηκε για Τότεναμ, Μπάγερν, τώρα για Άρσεναλ, παρόλα αυτά ο ίδιος  διαψεύδει τα πάντα και συνεχίζει τις διακοπές του.

Ο Αλέγκρι αποκάλυψε ότι δεν έχει ακόμα ξεκουραστεί αρκετά, ώστε να νιώσει την ανάγκη να επιστρέψει στην προπονητική. Μετά από ένα τεράστιο διάστημα συνεχούς πίεσης, θέλει να κάνει άλλα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει. Θα το κάνει…και μάλιστα έχει σκοπό να το κάνει κατά πάσα πιθανότητα επί αγγλικού εδάφους. Ο Ιταλός τεχνικός μαθαίνει αγγλικά και προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας κάποια ομάδας του “Νησιού”.

Οι δηλώσεις Αλέγκρι

Για το αν κάνει μαθήματα αγγλικών είπε: «Ναι κάνω μαθήματα στο Μιλάνο. Μιλάω πλέον αρκετά καλά, το ακουστικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο. Βλέπω ταινίες στα αγγλικά, αρχίζω να τα καταλαβαίνω»,.

Ενώ για την επιστροφή του αποκάλυψε : «Μόλις σταμάτησα την συνεργασία μου με την Γιουβέντους είπα ότι θα καθίσω για έναν χρόνο. Είχα 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και άλλα 16 ως προπονητής. Καιρός είναι για ένα… διάλειμμα μετά από 34 χρόνια. Είμαι χαρούμενος, ξεκουράζομαι, μιλάω με ανθρώπους, πηγαίνω στο θέατρο. Είναι ωραία»..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ