Μάντσεστερ Σίτι

Ο χειρότερος Γκουαρντιόλα “ever”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάνει την χειρότερή του χρονιά.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η ομάδα που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμα και υποδεέστερους αντιπάλους, την ίδια ώρα που η άμυνά της “μπάζει” από παντού. Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα που σκορπούσε στο διάβα της οποιονδήποτε αντίπαλο και τελείωνε το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς, δεν μοιάζει σε τίποτα με την φετινή προβληματική Σίτι.

Για την ακρίβεια είναι τόσο χειρότερη, που έχει κάνει τον Πεπ να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ. Το χαμηλότερο “στάνταρ” πλέον του προπονητή των “Πολιτών” κατέβηκε χαμηλότερα. Είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Καταλανός τεχνικός αναλαμβάνει ομάδα ως πρώτος προπονητής που η ομάδα του έχει μόλις 32 βαθμούς, μετά από τις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Image

Η προβληματική εικόνα της Σίτι εκτός των άλλων είναι κι ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Πέρυσι που έλειπε ο Ντε Μπρούιν και παρότι είχε μείνει πίσω από την Λίβερπουλ είχε σαφέστατα καλύτερη εικόνα και αποτελέσματα. Φέτος χωρίς τραυματισμούς πλην Λαπόρτ, είναι άλλη ομάδα. Ο Γκουαρντιόλα θα βρει σίγουρα την άκρη, αλλά αυτή την στιγμή μοιάζει “πελαγωμένος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ