Αγγλία

Πιέλ: “Ο Βάρντι χρειάζεται την προσοχή του κόσμου”!

Ο Πιέλ αποκάλυψε τα "κουμπιά" του Βάρντι.

Ο πρώην προπονητής της Λέστερ, βλέπει την ομάδα που προπονούσε πριν λίγο διάστημα να “πετάει”. Είναι μακράν της δεύτερης, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς, όντας η μοναδική αντίπαλος της Λίβερπουλ για την κούπα. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται και βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά, η Λέστερ δείχνει η μόνη ομάδα στην Αγγλία που μπορεί έστω και ελαφρά να βάλει πίεση στην πορεία της ομάδας του Κλοπ. Είναι άλλωστε η μόνη που αν κερδίσει στο ματς που χρωστάει, θα βρίσκεται σε μονοψήφια διαφορά από την πρωτοπόρο.

Ο Πιέλ λοιπόν, μίλησε για τον κορυφαίο της ομάδας που εντυπωσιάζει με την επιδόσεις του και οδηγεί την Λέστερ. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Τζέιμι Βάρντι. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για 2 χρόνια στις “Αλεπούδες” και ο Πιέλ δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τα κουμπιά του πρώην ποδοσφαιριστή του. Ο Γάλλος εξήγησε ότι ο Βάρντι είναι πολύ καλός τύπος, απλά κάποιες φορές συμπεριφέρεται σαν παιδί. Κι αυτό, χρειάζεται και την ανάλογη αντιμετώπιση. Image

Η ατάκα Πιέλ για Βάρντι

Ο τεχνικός της Σεν Τε Τιεν αναφερόμενος στον Άγγλο φορ είπε: “Ο Βάρντι είναι πραγματικά ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όμως, κάποιες φορές είναι σαν ένα παιδί. Χρειάζεται την υποστήριξη και την προσοχή του κόσμου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ