Μπάγερν Μονάχου

Κίμιχ: “Τα καμπανάκια βαρούσαν αλλά δεν τα ακούγαμε”

Ο Κίμιχ θεωρεί ότι η Μπάγερν βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση σε σχέση με πέρυσι

Η Μπάγερν για δεύτερη συνεχόμενη φορά αντιμετωπίζει δυσκολίες στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πέρυσι με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της Ντόρτμουντ και να σηκώσει τελικά την κούπα. Φέτος τα πράγματα όμως μοιάζουν είναι δυσκολότερα. Όχι γιατί η πρωτοπόρος Γκλάντμπαχ είναι πιο καλή από την Ντόρτμουντ του 19, αλλά γιατί πλέον η Μπάγερν είναι πίσω από 5 ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις το θαύμα.

Ο Κίμιχ αντιλαμβανόμενος ότι είναι δύσκολο να γίνει το περσινό “come back”, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, σε όσους νομίζουν ότι η ομάδα απλά θα βελτιωθεί και τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρεί ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι και όλοι θα πρέπει να σοβαρευτούν προκειμένου να μην υπάρξει η διαφαινόμενη αποτυχία. Κίμιχ: «Όποιος δεν έχει καταλάβει την δύσκολη θέση μας, είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Το ξέσπασμα του Κίμιχ

«Είμαι ενοχλημένος πολύ. Τα καμπανάκια έπρεπε να τα έχουμε ακούσει πριν το ματς και δεν το κάναμε. Ξέραμε πως με ήττα θα βρεθούμε στο -7 και δεν το αποφύγαμε. Όποιος δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολη είναι η θέση μας και πιστεύει πως θα γίνει ότι και πέρσι, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πιστεύω πως παίζουμε καλύτερα από πέρσι τέτοια περίοδο. ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και είμαστε αρκετά πίσω. Όχι μόνο από την Γκλάντμπαχ, αλλά και από άλλες ομάδες. Δεν πρέπει να χάσουμε πλέον ούτε βαθμό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ