Άρσεναλ

Κονσιελνί: “Έπρεπε να το περιμένουν ότι θα φύγω”

Ο Κονσιελνί εξηγεί ότι δεν γινόταν να μην φύγει από την Άρσεναλ.

Ο Λορέντ Κονσιελνί υπήρξε παίκτης της Άρσεναλ για σχεδόν μια δεκαετία. Έχει πάνω από 300 συμμετοχές με την ομάδα, στην οποία τα τελευταία χρόνια είχε διατελέσει και αρχηγός. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις του με την ομάδα χάλασαν και το περασμένο καλοκαίρι, ο Γάλλος αποχώρησε και γύρισε στην Γαλλία, συγκεκριμένα στην Μπορντό.

Στα 34 του χρόνια, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων επίτασσε ο Γάλλος να ανανεώσει και να κλείσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή. Η αμυντική αστάθεια των “Κανονιέρηδων” και η γενικότερη αποτυχημένη περίοδος που βίωνε η ομάδα κατά την αρχηγία του, άλλαξαν το κλίμα για τον Κονσιελνί. Μαζί με όλα αυτά, οι συχνοί τραυματισμοί του, τον άφηναν εκτός δράσης και κάπως έτσι η “μαγιά” χάλασε.

Ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ μίλησε για την αποχώρησή του από την Αγγλία και εξήγησε τους λόγους. Θεωρεί ότι ήταν αυτονόητο ότι θα φύγει από την ομάδα μετά την τελευταίες εξελίξεις. Αποκάλυψε ότι είχε χάσει την χαρά του και ήθελε να γυρίσει με την οικογένειά του στην πατρίδα του.

Η αποκάλυψη του Κονσιελνί

“Δεν καταλαβαίνω γιατί οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν περίμεναν να φύγω. Κανείς δεν το περίμενε. Θα το κάνω απλό. Δεν ήμουν το ίδιο χαρούμενος όπως την πρώτη μέρα. Με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Γαλλία. Τώρα έχω μια καινούργια πρόκληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ