Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θα αποκτήσει τον Μπαπέ το 2021 (Sport)

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την Sport θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπαπέ το καλοκαίρι του 2021.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Παρί Κυλιάν Μπαπέ. Το τελευταίο περιστατικό ήταν όταν ο Τούχελ αντικατέστησε τον Γάλλο επιθετικό στο τελευταίο παιχνίδι του Μπαπε. Αυτό δεν άρεσε στον νεαρό Γάλλο επιθετικό και αύξησε τις φήμες που λένε ότι θα πατήσει με την φανέλα της βασίλισσας σύντομα ο Μπαπέ στο χορτάρι του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Βέβαια δεν μιλάμε για κάποια συγκεκριμένη συμφωνία αλλά το ότι οι μερέγχες έχουν βάλει ως ημερομηνία κλειδί το καλοκαίρι του 2021 για να κινηθούν για την απόκτηση του Μπαπέ. Εκείνη την χρονιά ο νεαρός Γάλλος επιθετικός θα είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Λήγει δηλαδή το συμβόλαιο του το 2022. Τότε είναι σίγουρο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει κίνηση όπως έγινε και με τον Αζάρ φέτος.

Βέβαια στόχος της βασίλισσας είναι να μην θυμώσουν οι ιδιοκτήτες της Παρί με τι κινήσεις τους. Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό δεν θέλουν οι Μαδριλένοι να χαλάσει. Στο Μπερναμπέου όλοι έχουν πεισθεί ότι ο Μπαπέ δεν θα ανανεώσει με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπαπέ, κάτι που θα κάνει όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ