Παρί Σεν Ζερμέν

100ρης ετών 20!

Ο Μπαπέ έφτασε τα 100 γκολ σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο. Από πολύ μικρή ηλικία εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις του στην Μονακό και έκανε την Παρί να δαπανήσει το αστρονομικό ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Γάλλος αν και ακόμα είναι σε εξαιρετικά μικρή ηλικία έχει πετύχει αρκετά πράγματα στην καριέρα του. Αποκορύφωμα φυσικά, η κορυφή του κόσμου με την εθνική του ομάδα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι που θεωρούν ότι πρόκειται για τον συνεχιστή του Μέσι και του Ρονάλντο.

Στην χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με την Γαλατά, ο Μπαπέ βρήκε δίχτυα στο 63ο λεπτό. Αυτό το γκολ, είναι ίσως το (πρώτο) πιο σημαδιακό γκολ της καριέρας του. Ο μικρός, έφτασε τα 100 γκολ σε συλλογικό επίπεδο! Φυσικά εδώ πρέπει να σημειωθεί με κεφαλαία γράμματα, ότι μιλάμε για ένα παιδί που δεν έχει κλείσει καν ακόμα τα 21 του χρόνια.

Είναι απίστευτο αλλά σε τέτοια μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος παίκτης από τότε που μας παρουσιάστηκε με την Μονακό. Όπως τότε όλη η Ευρώπη αναρωτιόταν πώς γίνεται να αποδίδει έτσι σε τέτοια ηλικία, έτσι και τώρα όλοι  αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν να συνεχίζει ακάθεκτος.

Πλέον βάζει πλώρη για τα 200. Φυσικά με την φόρα που έχει πάρει, δεν θα αργήσουν και πολύ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ