Ντόρτμουντ

Επιβεβαιώνει το ταξίδι του Χάλαντ στην Γερμανία η Σάλσμπουργκ!

Η Σάλσμπουργκ επιβεβαιώνει ότι ο Χάλαντ είναι στην Γερμανία για να μιλήσει με Ντορτμουντ αλλά και Λιψία.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Χάλαντ αναμένονται ραγδαίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χειροπιαστά νέα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, ακόμα και σήμερα. Ο Νορβηγός επιθετικός που έκανε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη με το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κοντά στο επόμενο βήμα.

Το πρωί κυκλοφόρησε το νέο ότι ο Χάλαντ βρίσκεται στην Γερμανία για να συζητήσει με την Ντόρτμουντ το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αυτή η “φήμη” μόλις επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Σάλσμπουργκ. Ο Χάλαντ όντως βρίσκεται στην Γερμανία για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ντόρτμουντ τον θέλει πολύ και είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να δεχτεί την πρόταση. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ελκυστικό πλάνο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να έχει μείνει ικανοποιημένος. Image

Η Λειψία

Εκτός από την Ντορτμουντ όμως, υπάρχει και άλλος άμεσος διεκδικητής του Χάλαντ. Φυσικά αναφερόμαστε στην Λειψία. Η γερμανική ομάδα είναι αδελφό σωματείο με την Σάλσμπουργκ αφού έχουν χρηματοδότηση από τον ίδιο χορηγό. Ουσιαστικά έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Πολλοί παίκτες κάνουν το δρομολόγιο Σάλσμπουργκ Λειψία. Τρανταχτό παράδειγμα ο Κεϊτά που αγωνίζεται σήμερα στην Λίβερπουλ. Αν η ρήτρα του Χάλαντ δεν ήταν στα 17 εκατομμύρια ευρώ, ο παίκτης πιθανό να είχε υπογράψει ήδη στην ομάδα. Η προσιτή τιμή όμως τον κάνει ελκυστικό και σε άλλες, με την Ντόρτμουντ αυτή την στιγμή να είναι το μεγάλο φαβορί.

Έρχονται εξελίξεις…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ