Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για την Ρεάλ δεν υπάρχει ποτέ ματς… αγγαρεία! (vid)
Home Page

Για την Ρεάλ δεν υπάρχει ποτέ ματς… αγγαρεία! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη με 3-1 κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ...

12.12.2019 | 00:07

Μπορεί η Ρεάλ να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά έπαιξε για την ιστορία της και κέρδισε με 3-1 στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ! Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα του Ζιντάν, ενώ οι Βέλγοι θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είχε ήδη προκριθεί στους «16» παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο Βέλγιο. Μια λογική κίνηση από τον Ζιντάν καθώς ακολουθεί και το Ελ Κλάσικο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κλαμπ Μπριζ να έχει την κατοχή και να απειλεί πρώτη στο 11′, με τον Αρεολά να δηλώνει “παρών”. Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία για τους Μαδριλένους ήρθε στο 19΄με τον Γιόβιτς να μην μπορεί να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να δούμε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Στο τελευταίο όμως λεπτά οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά και από χρήση του VAR. Σε ένα ημίχρονο που το 0-0 ήταν σίγουρα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα…

Στο 53′ της αναμέτρησης η ομάδα του Ζιντάν βρήκε το γκολ με τον Ροντρίγκο να κάνει το 1-0! Ωστόσο, η χαρά των Ισπανών δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 55′ ο Βανάκεν ισοφάρισε άμεσα για τους Βέλγους.

Το παιχνίδι είχε… ανοίξει για τα καλά, με την Ρεάλ να παίρνει και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Βινίσιους στο 64′, με τον Ροντρίγκο να κάνει την ασίστ! Οι μερένχες ήταν αρκετά ορεξάτοι και έδειξαν πως αν και αδιάφοροι ήθελαν την νίκη. Και τα κατάφεραν με τον Λούκα Μόντριτς στο 90′ να κάνει το 3-1 και να κλειδώνει το τρίποντο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version