Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρέιντζερς επιβράβευσε τον Τζέραρντ με νέο συμβόλαιο!
Ευρώπη

Η Ρέιντζερς επιβράβευσε τον Τζέραρντ με νέο συμβόλαιο!

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα παραμείνει στον πάγκο της Ρέιντζερς τουλάχιστον μέχρι το 2024!

13.12.2019 | 13:49

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ρέιντζερς, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα!

Ο Τζέραρντ αρχίζει και δείχνει τις εξαιρετικές του ικανότητες και στην προπονητική. Η Ρέιντζερς του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και τα αποτελέσματα δείχνουν να την δικαιώνουν για αυτήν την επιλογή. Ο Άγγλος τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Σκωτίας και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του και φρόντισαν να τον επιβραβεύσουν. Συγκεκριμένα, ο Τζέραρντ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τος Σκωτσέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον ίδιο να απαντάει… θετικά στην πρόταση της διοίκησης!

Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με αυτήν την εξέλιξη και φάνηκε από τις δηλώσεις του. Μάλιστα, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να πει το «ναι»!

«Όταν με πλησίασαν οι άνθρωποι της Ρέιντζερς για να μου κάνουν την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου, αποφάσισα… γρήγορα. Είμαι χαρούμενος εδώ και αισθάνομαι πως χτίζουμε κάτι ιδιαίτερο και όμορφο μαζί για τον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρέιντζερς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version