Μάντσεστερ Σίτι

Λήξη συναγερμού για Γκουαρντιόλα!

Τέλος στο σενάριο πρόωρης αποχώρησης του Γκουαρντιόλα από την Σίτι

Εν μέσω της ανανέωσης του Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ μέχρι το 2024, οι “Times” τάραξαν τα νερά στην Αγγλία για έναν άλλο λόγο. Δημοσίευμα του γνωστού μέσου προ ολίγον ωρών, έστρεψε τα φώτα του ενδιαφέροντος στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Συγκεκριμένα, γινόταν αναφορά στον Καταλανό, ο οποίος φερόταν έτοιμος να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα είχε μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, με την οποία μπορούσε να φύγει από τους “Πολίτες” πριν την λήξη του. Αυτή η ρήτρα θα μπορούσε να καταβληθεί είτε από κάποια ομάδα, είτε και από τον ίδιο τον Πεπ, αν ένιωθε ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει το Καλοκαίρι του 2021. Εκείνος έχει δηλώσει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής, αλλά ο ατζέντης του θεωρεί δεδομένη το τέλος της συνεργασίας τους. Image

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί όταν λήξει το συμβόλαιο, ο Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν είναι αληθή και δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει πρόωρα από την Σίτι. Διέψευσε την ύπαρξη ρήτρας και αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μεταγραφικό παζάρι.

Αναληθές το δημοσίευμα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, το ρεπορτάζ δεν είναι αληθές. Δεν υπάρχει ρήτρα. Μίλησα για τις προθέσεις μου πριν από λίγες εβδομάδες». Όσο για τις μεταγραφές είπε:  «Θα τελειώσουμε με τους παίκτες με τους οποίους ξεκινήσαμε τη σεζόν. Θα δούμε το καλοκαίρι για μεταγραφές». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ