Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπερμπάτοφ: «Δεν θέλω η Γιουνάιτεντ να πάρει τον Χάλαντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπερμπάτοφ: «Δεν θέλω η Γιουνάιτεντ να πάρει τον Χάλαντ»

Ο παλαίμαχος φορ τόνισε πως δεν θέλει οι «κόκκινοι διάβολοι» να αποκτήσουν τον Νορβηγό για αν μην κοπεί χρόνος συμμετοχής από τους υπάρχοντες παίκτες της πρώην ομάδας του

13.12.2019 | 18:31

Αντίθετος με ενδεχόμενη απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, αν και σέβεται την ικανότητα του ικανότατου επιθετικού της Σάλτσμπουργκ, θεωρεί πως ο Σόλσκιερ πρέπει να συνεχίσει την ανάπτυξη των Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ.

«Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πάρει επιθετικό η Γιουνάιτεντ τον χειμώνα. Έχει ήδη εξαιρετικές επιλογές σε αυτή τη θέση, θέλω να δω τον Ράσφορντ να γίνεται καλύτερος και καλύτερος», ανέφερε αρχικά ο Μπερμπάτοφ συμπληρώνοντας:

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μαρσιάλ, ενώ περιμένω από τον Γκρίνγουντ να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ έχει ήδη πολύ ταλέντο σε αυτή τη θέση και αποκτώντας έναν παίκτη όπως τον Χάλαντ ή τον Μάντζουκιτς θα κόψει πολύ χρόνο από τους υπάρχοντες παίκτες»  ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου επιθετικού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version