Νάπολι

Ανανεώνει με τη Νάπολι ο Καγιεχόν

Ο Χοσέ Μαρία Καγιεχόν, φαίνεται πως άλλαξε άποψη και θα συνεχίσει τελικά να φοράει τη φανέλα της Νάπολι, μετά την έλευση του Τζενάρο Γκατούζο.

ο Χοσέ Μαρία Καγιεχόν, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, μετά την έλευση του Τζενάρο Γκατούζο.

Αντσελότι φεύγει…Καγιεχόν μένει

Τα όσα τραγικά συνέβαιναν στη Νάπολι τον τελευταίο καιρό είχαν φτάσει αρκετούς παίκτες των παρτενοπέι στα όριά τους. Ένας εξ’αυτών ήταν και ο Καγιεχόν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, καθώς μεταξύ άλλων, δεχόταν απειλές και για τη ζωή του.

Παρόλα αυτά, η φυγή του Κάρλο Αντσελότι και η άφιξη του Τζενάρο Γκατούζο, συνδυαζόμενη από την πρόκριση στους «16» του Champions League, άλλαξαν το κλίμα. Οι οπαδοί έδωσαν πίστωση χρόνου, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το ίδιο και πλέον η κατάσταση ομαλοποιείται.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως κινείται και ο Καγιεχόν, ο οποίος από την έξοδο, βρίσκεται πλέον σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο 32χρονος διαπραγματεύεται το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 2 ετών, Οι απολαβές του θα αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Τι γίνεται με τους άλλους «φευγάτους»

Όσον αφορά τους Κουλιμπαλί, Άλαν, Μέρτενς, Ινσίνιε αλλά και τον δικό μας Κώστα Μανωλά, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Για τους 2 πρώτους οι πιθανότητες να παραμείνουν δεν είναι με το μέρος των Παρτενοπέι.

Για τους Μέρτενς, Ινσίνιε και Μανωλά, όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του συλλόγου, ο Τζενάρο Γκατούζο προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Παρουσιάζοντας το πλάνο του, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και για τους 3.

Περισσότερα αναμένεται να έχουμε εντός των επόμενων ημερών, με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει και τις ομάδες να ακονίζουν τα…μαχαίρια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ