Τσέλσι

Λάμπαρντ: “Αν πω ότι θέλω Μπαπέ, Μέσι, Ρονάλντο θα ξανατιμωρηθώ”!

Αιχμές Λάμπαρντ για την τιμωρία της Τσέλσι

Ο Φρανκ Λάμπαρντ με δήλωσή του πέταξε τα “βέλη” του κατά την τιμωρίας που είχε υποβληθεί στην Τσέλσι. Ως γνωστόν, οι “Λονδρέζοι” είχαν αρχικώς τιμωρηθεί για παράνομες προσεγγίσεις νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο πέλεκυς είχε πέσει βαρύς και η ομάδα είχε απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο. Μετά όμως από προσφυγή στο CAS, κατάφερε να γλιτώσει το 50% της ποινής, έχοντας το δικαίωμα να βγει στο μεταγραφικό παζάρι, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Γενάρη.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα πικρία στις τάξεις της ομάδας. Οι άνθρωποι της Τσέλσι θεωρούν ότι η αυστηρότητα των δικαστών εξαντλήθηκε πάνω τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι ποινές ήταν πιο χαλαρές. Το μεγάλο παράπονο είναι η περίπτωση της Σίτι, που για τον ίδιο λόγο, δέχτηκε μια ποινή…”χάδι”.

ο Φρανκ Λάμπαρντ λοιπόν, μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής τον προσεχή Γενάρη και βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το δικό του καρφί για την τιμωρία. Ουσιαστικά είπε ότι αν η ομάδα του πάει να πάρει ένα μεγάλο όνομα, θα τιμωρηθεί ξανά. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως κάποιοι δεν επιθυμούν την Τσέλσι να μεγαλώνει.

Ο Μπαπέ, ο Μέσι και ο Ρονάλντο

Ο Λάμπαρντ είπε χαρακτηριστικά: “Αν πω ότι θέλουμε να πάρουμε τον Μπαπέ, τον Μέσι ή τον Ρονάλντο, θα τιμωρηθούμε ξανά. Στην συνέχεια σε κανονικό τόνο ενημέρωσε ότι “θα κάνουμε μεταγραφή μόνο αν μας βελτιώσει σημαντικά”. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ