Μπαρτσελόνα

Ο Πέδρο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής!

Ο Πέδρο πάντα έχει στο μυαλό του να γυρίσει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα

Ο Πέδρο όλοι ξέρουν ότι είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Μπαρτσελόνα. Έπαιξε την καλύτερη μπάλα της καριέρας του εκεί και κατέκτησε τα πάντα. Στην πορεία κάπου τα πράγματα χάλασαν και βρέθηκε στην Αγγλία και την Τσέλσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αγάπη του για  τους “μπλαουγκράνα” έσβησε.

Ο Πέδρο έχει αποτελέσει βασικό γρανάζι μιας ομάδας που υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα μεγαλούργησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα η λογική έλεγε ότι ο Ισπανός δεν θα επιθυμούσε ποτέ να φύγει από την Βαρκελώνη. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν παραγκωνίστηκε υπερβολικά. Την περίοδο του περίφημου MSN, ο Πέδρο είχε περάσει ολοφάνερα σε δεύτερη μοίρα. Το κακό για αυτόν και ίσως ο σημαντικότερος λόγος της αποχώρησής του, ήταν ότι δεν υπήρχε καθόλου “rotation”. Δηλαδή εκείνος παρέμενε η πρώτη αλλαγή πίσω από αυτούς τους 3, αλλά ήταν σπάνιο και σχεδόν απίθανο να μην ξεκινήσει κάποιος από αυτούς για να παίξει ο Πέδρο. Αυτό όταν διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να πάει κάπου που θα ήταν πιο σημαντικός.

Όλοι ξέρουν τι νιώθω για το κλαμπ

Ο Πέδρο μίλησε για την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Η Μπαρτσλόνα είναι μία επιλογή που υπάρχει πάντα και εύχομαι να γίνει. Θέλω να επιστρέψω. Όλοι ξέρουν πως νιώθω για το κλαμπ, είναι πιθανό να επιστρέψω. Πάντα το λέω, η Μπαρτσελόνα έχει τη αγάπη μου, είμαι υποστηρικτής της ομάδας. Έχω τόσες όμορφες εμπειρίες. Μπορεί η επιστροφή γενικά αυτή την περίοδο να είναι δύσκολη, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ